Back in bildebusiness

Jeg er veldig takknemlig for at jeg ikke kastet kameraet mitt hardt i veggen da det ikke lenger ville laste over bilder til MacBook-Magnar her om dagen. Jeg slapp det litt hardt i bordet, men det gjorde heldigvis ingen større skade. H har nemlig funnet en minnekortleser til meg, så nå er igjen kameraet en obligatorisk veskegjenstand!Mitt splitter nye IKEA-fuglebrett har fått midlertidig plass på stuebordet.


Oppå seg har den fått noen hjemmelagde planter. Nei, nå lyver jeg. De er fra plantasjen.

Jeg kjenner på hele kroppen at jeg gleder meg voldsomt til helg nå! Denne uka har vært et virrvarr av følelser, store ord, eplekjekke eiendomsmeglere og dårlig samvittighet på grunn av sviktende leseevner. Det blir nok godt å kunne stabilisere seg litt og på en måte nullstille hele mentaliteten. Ja, altså, ikke hele - det hadde blitt voldsomt. Men jeg kunne gjerne tenke meg ei god flaske rødvin når uka nærmer seg slutten! I mellomtiden koser jeg meg med fancy pulverkaffe før jeg skal sette i gang med litt helgerydding.

Kopp med diverse monster på. Laget av min kjære Storesøster.


Nå skal akvariet vaskes og de hjemmelagede (fortsatt fra Plantasjen) plantene vannes før jeg venter min kjære H hjem fra jobb. Han har stått opp klokka fem de siste dagene for å få noen ekstra overtidstimer på jobben, og setter sikkert pris på litt pleie.


Tullefrans


5 kommentarer

AM

05.feb.2010 kl.18:03

Så søt du er :) Et slikt fat har jeg også, og egentlig har jeg hatt det ganske lenge, men jeg finner liksom ingen plass til det. Det må bli på kontoret/hobbyplassen min, men jeg må få opp hyllene først. Eller... jeg må kjøpe hyllene først! hehe :) God helg, håper du får slappet av litt :)

Fjortis

05.feb.2010 kl.19:40

Herlig brett! :D Jeg drikker også sånne pulverkaffe-tinge, helst de blå med macchiato. Mmm....

Sv: Det er så koselig at alle får sitt eget monster! Da kjenner jeg dere igjen, vettu! Hvis du vil ha et bilde til navnet ditt i stedet, kan du registrere deg på gravatar.com :)

God heeelg!

Hanne

05.feb.2010 kl.21:19

Det brettet har jeg sett på Ikea Malaga og! Det er ganske fint : )

Ha en fortreffelig helg, hilsen søster'n!

Cecilie

06.feb.2010 kl.17:33

Jeg blir så glad når det er bilde av deg :) Fuglefatet var så søtt.. Håper du koser deg med helg og de hjemmelagde plantene :)

Cecilie

07.feb.2010 kl.20:48

Glemte forresten helt å svare det på spørsmålet om Ågot.. Hun/han er gullhamster, som nok er den mest vanlige hamsterrasen.. Men den fineste gullhamsteren det er hun/han helt sikkert :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits