Den særdeles ordinære

I dag har jeg vært ganke så flink. Jeg har lest, drøftet, rynket brynene og klødd meg i hodet med sprittusj opptil flere ganger, og nå føler jeg at jeg fortjener en liten pause. Det er nemlig like før hodet mitt flyter avgårde i trangen etter interiørinspirasjon! Fordi jeg nekter å tro på at leiligheten vi har sett oss ut faktisk kan bli vår på årntli´, så har jeg overtalt meg selv til å tenke generell innredning. For merkelig nok er hodet mitt fyllt opp til randen av fargekoder, spiker, panel, beis, fliser, lamper og servise for tiden. Vi skal jo flytte en eller annen gang uansett, ikke sant?

Problemet mitt er vel at jeg har funnet ut at jeg i bunn og grunn er forderdelig kjedelig! Når jeg ser noe jeg virkelig liker, og velger å undersøke dette nærmere, så finner jeg nesten alltid ut at akkurat dette er fryktelig vanlig - og har vært det siden begynnelsen av min tenåringsperiode.

I forrige uke var vi på IKEA for å kikke på kjøkkenløsninger og slikt, og jeg falt fullstendig og hardt for IKEA Ståt.


Etter å ha googlet dette finner jeg ut at Ståt er et av IKEAs mest solgte kjøkken. Jaha. Det er vel fordi det er fint, da!
Jeg har også kikket på Finn.no etter noen tøffe taklamper. 


Her var det veldig mye fint! Problemet er jo dog at alle de lampene jeg kunne tenke meg å henge opp er mye dyrere enn de andre. Jeg har da lært litt av mitt ubeskrivelig feilslåtte forsøk på å bli økonomistudent, og vet at tilbud/etterspørsel kjører prisene på ettertraktede varer opp. Med andre ord: disse ble oppdaget for lenge siden.

Jeg har også lett lenge og vel etter en tallerkenhylle uten gode resultater. Man kan ikke engang google stakkaren uten å utelukkende få opp interiørbloggsider.


Dette knøttlille bildet fra Ifi.no måtte jeg derfor lete litt etter, for ikke å fornærme bloggere som har skjønt dette med tallerkenhylle for lenge siden.

Andre ting jeg selvfølgelig kunne ønsket meg er:


Flere deler til Figgjo Granada "samlingen" min (Jeg har fire små tallerkener...)


Fuglebur! Gjerne disse fra pointclickhome.com.


Lysestakeherlighet fra Rice.

Dessuten elsker jeg joBambier...Fugler...Og te..!Jeg vet ikke helt om jeg da kan karakterisere meg selv som en person med god eller kjedelig smak. Uansett hva jeg legger min elsk på så vil det alltid være noen der ute som har plukket opp dette så inderlig lenge før meg. Men, tross alt, man kan kanskje ikke forvente så fryktelig mye annet fra ei jente som oppdaget leppestiften i en alder av 23 år, og som ofte holder seg til salt og pepper.

For å kunne innrede et hjem som kan virke litt spennende på andre mennesker, så burde jeg strengt tatt satset på furu, gule og grønne vegger, ubehandlet brystpanel, fargerike border og vegg-til-vegg - tepper. På den andre siden så kan jeg jo da like godt bli boende her jeg sitter nå.

Nei, kjedelig eller ei; jeg fortsetter jakten på min egen tallerkenhylle, og jeg går nok for et Ståt-kjøkken okke som!


Tullefrans

4 kommentarer

VoiceOfCarro

03.feb.2010 kl.19:21

Hehe, Kul blogg..

komentere min blogg?:*

www.voiceofcarro.blogg.no

AM

03.feb.2010 kl.19:56

Synes ikke du er så veldig ordinær, jeg. Vi er nok ganske like egentlig. Jeg må også snuse, synse og lukte litt på trendene før jeg omfavner dem - og når jeg får lyst på noe er det som regel superpopulært allerede. Tror ikke vi skal bry oss så mye om dét, men om hva vi liker og ønsker oss (sjøl om mange andre liker det samme - betyr jo bare at det er fint!) :)

Cecilie

03.feb.2010 kl.20:16

Jeg tror at det er ganske mange som er akkurat som deg jeg.. og at det heller er de man leser om i blogger eller ser i interiørblader som det er færre av. Husker godt fra de to årene jeg hadde markedsføring på videregående.. Vi har innovatører, tidlig majoritet sen majoritet og etternølere... og jeg er sikker på at det er mer normalt å være i de tre siste kategoriene enn i den første :D Viktigste er jo som AM sier, hva vi liker selv! Jeg føler også at jeg er som deg.. begynte for noen uker siden å lete etter sånne små bokstaver.. hvor lenge har ikke det vært poppis liksom?

Kaspara

04.feb.2010 kl.11:52

Hei Tullefrans!

Så flink og arbeidsom du har vært i dag! Må fnise litt, mens jeg leser. Du skriver så bra!!

Likte veldig godt lampene du viste og særlig i rødt og de kremfarvede. Jeg kan også godt like dette Ikea-kjøkkenet. Jeg liker mange Ikea-ting, bare jeg kan blande det med litt loppisfunn og slikt.

Ha en glad dag! Ja, det hadde vært bare koselig om du hadde dumpet ned i sofaen i går kveld du også, hi, hi.

Klem Kaspara

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits