En dag man kunne vært foruten

En tyv tok leiligheten vår etter at fristen var gått ut i går.

Etter det gikk dagen min skikkelig dårlig!
Jeg fant plutselig ut at refleksen jeg fikk av mamma var borte.

Favorittskoene mine, som jeg bruker stadig vekk, fant ut at de plutselig ikke skulle være gode lenger, og gav med et blødende gnagsår.
Jeg hadde dårlig matlyst hele dagen, men fikk plutselig lyst på salat. Jeg skulle kjøpe dette på Oslo S, men glemte meg og gikk av på Nationalteatret. Der hadde de ikke salat.
Nå burde jeg egentlig lese komplisert engelsk for å kunne være forberedt på det som kommer i skolesammenheng, men jeg klarer ikke å holde meg unna Finn.no.


Frans.

3 kommentarer

Cecilie

27.jan.2010 kl.13:12

Åneiånei :( For noe dritt! Dustetyv! Skjønner godt at dagen gikk rett vest etter det.. Håper du har kommet deg litt over skuffelsen og at det dukker opp noe annet som frister enda mer på finn..

Sender over en god klem!

Kathy

27.jan.2010 kl.22:41

Å, KRISE! For en drittdag!! :(

USJ! Jeg føler ordentlig med deg!

Først så skal jeg bli irritert sammen med deg så skal jeg komme med noen kloke trøste ord: Det var ikke meningen at det skulle bli deres hjem FORDI det kommer noe enda bedre..

Håper det hjalp...litt..

mamsen

29.jan.2010 kl.13:21

Det KOMMER til å dukke opp noe som er mye bedre og DERE vinner budet

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits