Hjertet i halsen og nervene utenpå

Uka som gikk husker jeg ikke som noe annet enn et sammensurium av møter, mennesker, hjertebank, søvnløse netter, skjelving og kvalme. Man kan kanskje lure på om det er ribbesnuen som endelig tar sin hevn fordi jeg fnøs av vaksinen, MEN den gang ei.

På onsdag var jeg og H på visning. På torsdag var vi i møte med banken. På fredag vant vi budrunden.

Jeg gjentar:

På fredag vant vi budrunden! Herregud, er det rart man ikke får sove? De fleste borettslag i dette langstrakte land praktiserer nemlig noe som heter forkjøpsrett. For de som ikke er inne i dette (noe jeg selv ikke var før fredag) så betyr dette at hvem som helst av de 295 boenhetene kan bestemme seg for å stjele leiligheten vår før en satt frist går ut. Og den fristen går ut 26 januar. Nærmere bestemt klokken 14:00 i morgen. Om ingen vil ha den, så er den vår. Jeg blir rent salig av å tenke på det, og jeg tenker strengt tatt ikke på noe annet. Selv om jeg for tiden er i ekstase, så forsøker jeg å oppføre meg en smule edruelig før salget faktisk er i boks. 

Likevel må det jo også sies at selv om denne leiligheten skulle glippe, så har vi uansett et finansieringsbevis som forteller oss at vi kan låne penger av banken - uansett hvor det måtte være.

Jeg lurer så fælt på hvor vi skal henge opp lysekrona, hvilken farge vi skal ha på gjesterommet og hvor rådyrparet skal få bo!

Her vil jeg handle! 200 meter hjemmefra kan jeg hente pakker, klippe håret, bli brun og kjøpe varm kylling.


Her vil jeg leke! Den hjul-tingen så faktisk ganske tøff ut.

Nå ringte H meg og sa at han ville ta meg med ut for å spise i morgen om alt går vår vei. Jeg tror jeg må legge meg ned litt, før jeg stresser meg helt bort.


Hold fingrene krysset for meg!


Tullefrans

6 kommentarer

annikken

25.jan.2010 kl.14:55

Jeg føler med deg!! Husker veldig godt følelsen av å vente på forkjøpsrett (for vår del om noen hadde lenger OBOS-ansiennitet enn oss.)

Krysser fingrene - lykke til!

Kathy

25.jan.2010 kl.16:32

Holy macaroni! Spennende!! Jeg krysser alt for dere! Husker godt dagen vi var i budrunde! Jeg hadde bachelorframlegget mitt og gjorde det bra fordi jeg ikke var nervøs. Tankene mine var jo et annet sted! Det ordner seg nok! Dere må feire og da kan du jo ta en bytur!:) lykke til, og hold oss oppdatert!!;)

thinktank

25.jan.2010 kl.17:27

å , å gud, gud, å gud!!! Så utrolig spennende vennen!!! Fy, som jeg krysser fingrene for deg nå... er skikkelig spent på hvor leiligheten ligger! Ringer deg en av de nærmeste dagene. Jeg har hatt veldig mye tull med mobilen, men hvis den funker så snakkes vi snarere enn snarest. Kommer uansett til å følge spent med på hvordan det går! Heia, heia, jeg har en skikkelig god følelse:D:D Hurraaaa!!!

Fjortis

25.jan.2010 kl.18:01

Gratulerer! :D

AM

25.jan.2010 kl.18:49

Ååå så moro! Håpehåpehåper dere får den! Skal krysse alt mulig for dere! Er det hemmelig hvor det er? :)

Siv Annette

25.jan.2010 kl.22:37

Jeg krysser alt som kan krysses:) Jeg gleder meg virkelig til å høre resultatet :D (som selvfølgelig er positivt i deres favør ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits