Uskyldige små

I dag har jeg lest noen fun facts om rotter, og jeg må si at jeg ikke kjenner igjen de to barna mine i noe av det som blir sagt. Jeg nevner i fleng:

  • Rotter har blitt sagt å være verdens mest destruktive pattedyr, med unntak av mennesket
  • Rotter ødelegger omtrent en tredjedel av verdens matforsynger hvert år
  • 25 % av alle branner med ukjent opphav er på grunn av rotter
  • 26 % av alle brudd i elektriske ledninger og 18 % av alle telefonledningsfeil er rotteforårsaket
Dessuten kommer det opp grufulle annonser som problemer med skadedyr? og Bli kvitt rotter og mus når jeg søker på dem. Hvorfor i alle dager skulle noen ønske å bli kvitt dem?


Alle bilder er fra Weheartit.

Nå lurer kanskje noen på hvorfor jeg ikke poster noen bilder av mine egne rottejenter, og grunnen til det er egentlig ganske enkel og grei! Det arrogante kameraet mitt har tatt kvelden på en slik måte at overføring av bilder med kabel ikke lenger er en mulighet. Det er noe som er totalt ute og kjører der kabelen skal inn, og jeg tror neppe det vil være økonomisk ansvarlig å reparere det. Kameraet er nemlig hundreogtjue år gammelt (Les: 2), og det tar ingen bra bilder uansett. Jeg tror nok jeg må skrape sammen noen kroner og kjøpe meg et nytt et.

Og siden jeg ikke har kamera så må dere bare forestille dere dette ved hjelp av det blotte sinn: En kjempestor gryte putrende på kjøkkenet. I den er det fårikål!


Tullefrans
4 kommentarer

d. thi tu vy

18.jan.2010 kl.17:46

aw, søte bilder :)

Cecilie

18.jan.2010 kl.21:40

Jeg liker både rotter og mus jeg.. men dessverre gjør ikke alle det. Mamma var ikke spesielt fornøyd da hun fant ut at jeg hadde matet musen som hadde funnet veien inn i huset på Kapp med hamster-mat :P Den måtte jo ha noe å spise.. Kjedelig med ødelagt kamera, men hvis det gamle ikke tok nooen bra bilder så var det kanskje på tide med et nytt ;)

Henriette

19.jan.2010 kl.08:40

så søte ;)

flott blogg ;))

Annonymuss

19.jan.2010 kl.22:40

Så fin bloggen din har blitt. Digger det nye bildet ditt

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits