TV kan hjelpe deg med alt


I dag er jeg støl! Jeg og H brukte hele lørdagskvelden på å trene, tro det eller ei. Eller rettelse: ikke hele kvelden. Vi avsluttet med filmen Rottenetter og potetgull, men det var jo tross alt lørdag.

Wii Fit er jo kjempegøy! Man blir jo også forderdelig engasjert, og konkuranseinstinktet tar over store deler av sinnet. Hvem vil vel ikke løpe fortest, hoppe lengst på ski, holde yogapositurer som en verdensmester og få mest skryt av den eplekjekke virtuelle treneren? At man i tillegg forbenner kalorier er jo fabelaktig. Kort oppsummert: Wii Fit får min stemme.

Ellers har denne helgen vært særdeles rolig og behagelig, og jeg har surfet på nettet etter matoppskrifter jeg kan tenke meg å sette til livs. Kanskje jeg presterer å trylle frem chilipoteter, himmelske gryter, hjemmelaget potetmos og multekrem om ikke lenge? Det eneste som mangler da vil jo være en symaskin så er jeg kjerringemne så det suser.
Det er også en glede å meddele at Kaptein Mia føler seg mye bedre, og øynene hennes nærmer seg normalen nok en gang. Det ordner seg alltid for snille piker!

Tullefrans

3 kommentarer

marthe ¢¾

17.jan.2010 kl.19:37

Hei : ))) kunne du komentert det siste inlegget på bloggen min? jeg ville satt kjempe stor pris vis du kunne tatt deg ett min å gjort det. TUSEN TUSEN takk : DDD

Tullefrans

17.jan.2010 kl.21:03

Er "Hei!!!!! Slutt å forsøple bloggen min, ditt naut!" en passende kommentar. Jeez.

Kristine

18.jan.2010 kl.08:26

Jeg og elsker bildene fra Paumes bøker..drømme-drømme! Gleder meg til nytt oppussingsraid ;-)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits