Fin-fin supporter

I dag har jeg vært med på noe moro: nemlig trening med Strømsgodset! Laget er for tiden på besøk i Lillestrøm for å kunne trene innendørs (noe jeg skjønner utmerket godt), og det var særdeles artig å kunne observere både nye og kjente fjest i skjønn forening rundt en ball. Hvert år forsvinner det spillere, og da må det nye krefter inn - noe jeg tror Jostein Flo og De Uovervinnelige har taklet med glans! Det lljomet virkelig i hallen da den tidligere Harstadspilleren Jim Johansen testet skuddfoten. Plutselig kjenner jeg hvor tomt det er uten fotball, og hvorfor jeg er så glad i denne sporten. På fredag går årets første treningskamp av stabelen, og jeg gleder meg som et lite barn!Når fotball skal betraktes, vil jeg si det er på sin plass å pynte seg, og da var det jammen flaks at øredobbene jeg bestilte fra Maganda har kommet i posten!Med slike fantastiske produkter og en service uten sidestykke, kan jeg nok garantere at dette er et tilbud jeg vil benytte med av flere ganger. Det er også noe helt spesielt med å bestille noe man forelsker seg i, vente noen dager i spenning, for så å oppdage en liten pakke i posten. Glad-post får jeg rett og slett alt for sjelden nå for tida.

Nå skal jeg og øredobbene mine snart kose oss med videre Twilightlesing før kveldens episode av Firestjerners middag halv åtte. Først må imidlertid Kapein Mia dryppes litt, stakkar!


Tullefrans

3 kommentarer

Cecilie

13.jan.2010 kl.18:28

Vedrørende fotball har må jeg egentlig melde pass.. men kan tenke meg at du hadde det fint! Magandaøredobber derimot.. er helt enig i at det er så koselig å handle av henne :) Har helt like prikkeøredobber som deg og jeg er såå glad i mine.

Kan skjønne at det å være helt avhengig av et tog som går en gang om dagen er litt slitsomt. Så ille er det ikke på Kapp en gang :P Noe midt i mellom er nok perfekt.

thinktank

14.jan.2010 kl.12:05

Fotball skjønner jeg ikke særlig på kjære, men øredobber- ai, ai, da er jeg i mitt rette element kjenner jeg! Elsker mine Maganda-øredobber som jeg fikk av jul av hun over her;) Bor i dem, rett og slett!

Kan fortelle deg at jeg er hektet på firestjerners middag jeg også. Det har liksom alt jeg liker: mat, kjendiser, underholdning:) Men makan, går det an å være sååå dårlig til å lage mat som Sharif?? Huff og huff... heldigvis er Rasmus mye bedre enn han!

Ja, date en av de nærmeste dagene! Timeplanen er ganske pakket fremover, men du er viktig, så her skal det foretas en opprensk!

Klææææm

Fjortis

14.jan.2010 kl.19:54

Søte, søte øredobber! Og tusen takk for kommentaren jeg fikk for noen dager siden! Jeg har liten tid til bloggen, så har vært litt treig! :/

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits