Vertinnen våkner

Vi får spontanbesøk i kveld! Våre gode venner Stian og Hanne skal kaste seg på et tog fra Drammen. Litt for å holde oss med selskap i den kalde vinternatten, og litt for å prøve Wii-en. Uansett grunn: jeg gleder meg! Fargerike og gledesspredende mennesker er alltid hyggelig å varte opp. Selv om jeg ikke helt vet hva jeg skal varte opp med enda. En ting er allikevel sikkert! Nyttåraften ble såpass rolig at jeg sitter igjen med en flaske champagne, og DEN skal sprettes i løpet av kveldstimene! Så da benytter jeg anledning til å ønske alle en riktig god helg, og flust med ved og pledd.


Tullefrans

3 kommentarer

Fjortis

08.jan.2010 kl.20:38

Ha så kul! Fredag er en flott dag for champagne! :D

AM

08.jan.2010 kl.20:54

Kos dere, så gøy med besøk! :)

Cecilie

09.jan.2010 kl.10:35

Håper champagnen smakte! Jeg fikk så lyst på jordbær av det bilde.. og champis selvfølgelig. Jeg sovna klokka 22 i går jeg og planen om å gjøre leiligheten klar til helg utgikk.. Men i dag våknet jeg frisk og rask som få, så jeg håper jeg får gjort litt nå!

God helg :) Håper det går bra med MacBook Magnar

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits