2010 - et år for superhelter

Jeg har aldri noen gang tidligere hatt en mer krevende og samtidig givende liste over hva jeg vil oppnå i løpet av året. På den måten blir virkelig 2010 unikt!
1. Fullfør en bachelorgrad
Etter å ha studert i fire år, i to ulike byer, med pensum i fire ulike emner, er endelig året her da jeg skal fullføre og titulere meg med en bachelorgrad. Nøyaktig hva bachelorgraden blir hetende er ennå faktisk noe usikkert, men etter så mange tårevåte netter og "GI FAEN I HELE DRITEN"-tanker er det godt å se lyset i enden av tunellen. Jeg kommer til å ta 40 studiepoeng dette semesteret, og det vet jeg er tøft. Jeg skal studere mannsforskning og feministisk vitenskapsteori, i tillegg til å produsere en avis eller et magasin. Noe sier meg at dette semesteret blir tidkrevende.

2. Få en relevant jobb
Dette kan jo også bli en tidkrevende syssel, da journalistjobber ikke akkurat blir kasta etter folk. Kanskje Drammens Tidende vil ha meg? Det hadde vært veldig stas!

3. Kjøpe leilighet
Jepp, nå er det ingen vei utenom. Jeg og H skal kjøpe, og det helst før eller i løpet av sommeren. "Da kan man jo tross alt lufte ut malingslukta". Dette er noe jeg virkelig gleder meg stort til, og det er også en smule avhengig av gjennomførelse av punkt en og to på lista. Hvor rart den enn høres ut, så trenger man penger for å kunne kjøpe ting.

4. Spise mer makrell i tomat
Dette er kanskje ikke det tøffeste punktet på lista, men jeg gleder meg til å sette det ut i livet, siden makrell i tomat er veldig godt.2009 var på mange måter et noe stillestående år for meg, og da er det godt å kunne se frem til såpass store ting i umiddelbar fremtid. Året har også startet flott med en heidundranes fest hos Anti og R, samt ny sofa. Alle som noen gang har vært på besøk hos oss, vil nok være svært takknemlige for dette med sofaen. Vi har nemlig byttet ut den blassrøde/oransjeskimrende hjørnesofaen med utstikkende plank og kløende stoff med en lekker, mørkegrå 2 + 3seters variant som matcher gardinene.


Godt nyttår til dere som kommer på besøk!


Tullefrans
 

5 kommentarer

AM

04.jan.2010 kl.15:08

Dette kommer du nok til å klare med glans - alt sammen! Håper du får et givende semester og at det ikke blir noe problem å skaffe seg jobb. Regner med at bostedskjøpet vil bli i Drammen? Makrell i tomat er ikke så verst, sitter og spiser det på et par knekkebrød nå faktisk :)

Godt nyttår! (Fin sofa!)

Malerinnen

04.jan.2010 kl.18:55

Ikke bare bytta dere ut sofaen, men den står på et annet sted og? Ser at det er en stund siden jeg var hos dere..

Cecilie

04.jan.2010 kl.22:06

Ser ut som du går et spennende år i møte :) Alle disse punktene er store skritt i mot det voksne livet, ihvertfall i mine øyne (bortsett fra makrellen, men som i for seg også er et supert punkt..hihi)! Husker jeg synes det var litt skummelt når jeg gjennomgikk alt dette, men fy så godt det er etterpå når alt roer seg. Jeg gleder meg til å følge deg gjennom året, det er helt sikkert :) Gratulerer så mye med ny sofa som var veldig fin! Viktig å ha en god og fin sofa som du kan lande i når du er utslitt, men strålende fornøyd etter siste innlevering på skolen.

Klem fra meg

Totti

05.jan.2010 kl.01:02

Sv: Ja, er det ikke fantastisk med alle disse festlige kommentarene som alle går ca slik: "Fin blogg. Vil du ikke besøke meg og blablablabla kommentar blablabla konkurranse blablabla meg blablabla meg blablabla kom innom daaaaaaah blablabla sminketips.." ;)

Må innrømme at min walk of shame var smått legendarisk på første nyttårsdag ja. Heldigvis hadde det rukket å bli mørkt igjen ute i det minste, selv om de som var på esso'n ikke så spesielt imponerte ut av min lekre, om enn noe originale, bekledning. :P

Lykke til med studiene og jobbjakten i år! :) Jeg har forresten jobbet som journalist. :P

thinktank

05.jan.2010 kl.10:26

Kjære tulla mi!

Alle disse punktene kommer til å bli gjennomført med glans, og for å hjelpe deg litt på vei skal jeg sørge for å ha makrell i tomat tilgjengelig neste gang du komme på besøk;) Gleder meg veldig til å høre alt om leilighetsjakt og siste innspurt i studiene. Spennende og viktige ting. Nei, nå er det ei som gråter noe voldsomt her... Håper vi sees veldig snart kjære deg! Må løpe!

Kram!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits