Den heldigste jenta


Fra å være en ensom student på Blindern to dager før julaften...


Har jeg endt opp med å feire jul svært så sosialt på tre ulike steder.


Jeg har spist fantastisk mat,


sett på serier som virkelig setter jula i gang,


opplevd fantastisk natur - midt i Drammen


og virkelig fått en hvit jul uten like.

Gavene er jo også et kapittel for seg. Jeg har vel aldri noen gang opplevd å få så mye fantastisk! Jeg har våknet til klokkeradio, varmet føttene mine i søte tøfler, spist sjokolade, hørt hele CDen til Donkeyboy, lagt den siste Twilight-boka klar til lesing, plassert mine nye smykker i mitt nye smykkeskrin, vasket håret med nye, gode dufter, plassert nye bamser i senga og skrapt flaxlodd til den store gullmedaljen. Jeg har også virkelig fått gaver som jeg gleder meg til å innfri! Jeg gleder meg til å kunne dra på alle Strømsgodsets hjemmekamper i serien og i cupen neste år med mitt nye sesongkort, jeg gleder meg til å fastsette en time for aromamassasje og jeg gleder meg veldig til jeg får en gave i posten rundt den sjuende januar! Dette var noe som fikk meg til å gråte av glede, og det er utrolig hvor mye lettere ting kan bli.

Tusen takk, alle sammen! Jeg er så glad for alt som har vært, og at jeg og H nå har startet opp med felles julefeiring. Det var så godt å ha ham der på julaften, og jeg gleder meg allerede til julefeiring hos mine herlige svigerforeldre neste år. Kanskje det også da ikke blir så langt å reise hjem? Jeg og H skal nemlig ta oss en liten svingom for å kikke på utlyste leiligheter når han kommer hjem fra jobben etterpå.


GOD JUL!

Tullefrans

4 kommentarer

Fjortis

29.des.2009 kl.19:07

Høres ikke verst ut! :) Jula er fantastisk når man får være med familien! Spennnende med leilighetsjakt!

AM

29.des.2009 kl.22:32

Det høres ut som en veldig koselig jul, og så heldig du er som fikk så mye fint! Veldig spennende med leilighetsjakt ja, keep us updated ;)

Cecilie

02.jan.2010 kl.21:59

Jul er fint :) Ser ut som du har kost deg! Så gøy at du nå har kommet til siste boken.. kan nesten si at den var min favoritt..

Godt nyttår! Håper 2010 blir et supert år for deg :) Leilighetsjakt er spennende, gleder meg til å høre hvordan det går.

12.jan.2010 kl.10:08

Fordi du fortjener det

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits