Siste innspurt

Når jeg nå først sitter her med hjemmeeksamen på andre dagen slår det meg at det virkelig snart er jul. Det som er litt synd med at det slår meg nå, og ikke på torsdag etter at jeg har levert oppgaven, er at jeg blir litt stressa ved tanken og får en sterk trang til å vaske! Jeg må virkelig kjempe imot lysten til å kaste fra meg pensumbøkene, og svinge moppen mens jeg hører på julesanger og ser på småfuglen utenfor stuevinduet. Den tiden kommer vel tidsnok uansett.

Så da blir jeg sittende her så lenge! Jeg skal produsere ytterlige 6-7 sider før oppgaven skal leveres, og jeg er tross alt perfeksjonist. Jeg skriver en oppgave om filmen Babel, nærmere bestemt om hvordan klippingen i Babel samspiller med filmens form, for så å si noe om hvordan dette samspillet innvirker på tematikken i filmen. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om oppgaven er veldig lett eller veldig vanskelig, og da er den nok ikke så enkel om jeg tenker på tidligere erfaringer. Det er i det minste en veldig bra film man definitivt bør se om man ikke allerede har gjort det.

Og enda en ting til: Definisjonen på selvdisiplin? Å starte med hjemmeeksamen rett etter at man har kjøpt seg Nintendo Wii og lastet ned mange superkule Mariospill!


Mario og julevask. Jeg gleder meg til torsdag!


Men først: enda mer Babel.


Flittigfrans

2 kommentarer

AM

16.des.2009 kl.09:22

Du er flink! Kan ikke si jeg misunner deg å sitte med eksamen nå og jeg forstår veldig godt vasketrangen din! Man får kanskje aldri vasket så mye som når man har eksamen! Haha... jeg får ihvertfall vasket mye mindre nå som jeg ikke er student... meeen: skal trå til en av de nærmeste dagene og ta det groveste. Jeg er ikke en som gidder å vaske inni skuffer og skap bare fordi at det er jul. Makan til stress en skal legge på seg sjøl og!

Åh.. hvor laster man ned spill til Wii? Jeg fikk veldig lyst til å spille Mario på Wii nå! :-D

Siv Annette

16.des.2009 kl.14:00

Åh, så herlig at du har gått til innkjøp av Wii ;)

Jeg liker'e;D

Lykke til med hjemmeeksamen, gjem Wiien, så blir det kanskje litt enkelere å fokusere på oppgaven?;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits