Dig in!

I dag sto jeg opp samtidig med H - noe som tilsvarer 7-ish. Når jeg ikke skal ut av huset ganske raskt, så er jeg virkelig totalt ubrukelig såpass tidlig! Hvorfor jeg egentlig drar skrotten opp likevel er et mysterium. Det er tross alt først nå - litt over tre timer senere - at jeg kan brukes til noe. To kopper med peppermyntete og en halv flaske nesespray er konsumert, og jeg har fått med meg alle detaljene rundt Obamas ankomst i det minste. Jeg har også fått meg en god latter da jeg så reklamen for Aleksander Rybak, faerytale - The Movie i stad. Dersom noen skulle finne på å kjøpe den til meg til jul, så bør den i alle fall ha forsegling for å si det sånn!

MEN nå bør jeg vel sette i gang med det jeg skulle begynt med for tre timer siden, nemlig pensumlesing. Eksamen nærmer seg med stormskritt, og en liten oppdatering gjør nok ingen skade.


Det er nok å ta av i det minste!


Det er bra at tomme hermetikkbokser kan brukes til noe nyttig.


Tullefrans

4 kommentarer

Siv Annette

10.des.2009 kl.12:09

Jeg tror jeg skal holde meg unna TV i dag, ser for meg at Obama er overalt! Masse lykke til med pensumlesing, jeg likte tv2 boka ;)

Mari

10.des.2009 kl.13:52

Oj, her var det mange kjente bøker!

Hva er det du studerer?

Cecilie

10.des.2009 kl.17:51

Jøyje meg! Du er flink som er oppe og leser ;) En halv flaske nesespray sier du? Må være forsiktig med de greiene der.. kan bli avhengig sa`n!

Nå er jeg akkurat hjemme fra jobb og har plantet rompa i sofa`n.. her har jeg planer om å sitte i en lang stund og bare følge med på alt obamadrama som foregår! Egentlig hadde jeg lyst til å ta turen ned til byen, men sofa`n er like så god :)

Marthe

10.des.2009 kl.17:51

Uuhh, ser ut som du har en skikkelig kosekveld foran deg, kjære;) Huff, huff, eksamen er noe triste greier. Men i dag er det to uker til julaften og DA er det bare å slenge beina på bordet og hive innpå med klementiner og julebrus:) Ai, ai, jeg gleder meg!! Gratulerer med pris forresten! Flinke folk, altså. Sånn blir det når redaktøren er slik et rivjern;) Har prøvd å komme meg inn på siden til Arkimedes uten å lykkes... er så nysgjerrig! What to do? Får få Rasmus til å hjelpe meg. Men først er det middag og kino med Klara!:)

Ha en knakandes kveld med bøkene dine, kjære venn:) Glad i 'rei:))

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits