Prisdryss med påfølgende apati

Nettavisa er ute! At den aldri skal oppdateres, og kun lever så lenge vi lar den leve er peanøtter. Jeg er stolt mor blitt - noe jeg også vistnok hadde grunn til å være! På fredag gikk nemlig årets premierefest av stabelen på båten MS Innvik rett ved siden av operaen, og det ble en spenstig affære. Dersom man ser gjennom fingerene på at toget mitt fikk tekniske problemer slik at jeg måtte ta meg frem i fremmed farvann iført tynne strømpebukser på en buss jeg aldri hadde hørt om før, at jeg ikke visste hvor vi skulle møte, at enkelte mennesker som kommer rett ut av videregående blir usjarmerende fulle etter to øl eller at jeg nå har fått snue grunnet den nevnte tynne strømpebuksen så var det en veldig vellykket aften!

Det var moro å se alle de åtte kortfilmene presentert på ett brett. Folk er flinke! Kanskje med unntak av disse rett-ut-av-videregående-menneskene som konstant fniser under (og dermed ødelegger) sin egen film fordi "det er så flaut å se seg selv og de man kjenner på storskjerm" eller noe sånt. Vår film, Da Capo, tok med seg prisen for beste filmmusikk, men den ble virkelig hauset opp som en publikumsfavoritt - noe som var svært smigrende. Nettavisa, Arkimodes, gikk det imidlertid bedre med! Vi var nominert til beste nettavis, i tillegg til at vi stakk av med prisen for beste design.

premierefest 013

premierefest 027
En fornøyd Frans med Da Capo-diplom.

Om noen skulle ønske å ta en kikk på nettavisa Arkimodes (arkitektur, mote og design), så kan dere klikke HER. Det er dessverre slik at nettsiden ikke virker som den skal i Explorer, men at den skal fungere fint i lesere som Safari og Firefox. Teknisk svikt der altså. Jeg klarte ikke å laste opp siden akkurat nå, men så er jo også nettet mitt tidvis drevet av esler, så jeg håper det virker for andre!


Jeg må si at denne jobbinga har satt sitt preg på meg, og jeg har virkelig blitt bitt av skrivebasillen. Jeg skulle bare ønske at det ikke var så mange andre om beinet! Jeg er nemlig ikke så glad i å gå over lik - noe mange fort kan begynne å gjøre når det står om heder og ære. Likevel så blir det vel folk av meg til slutt også - uansett hva jeg ender opp med å tjene penger på. For å ende dette innlegget med noe annet enn småtrist filosofi, så vil jeg vise frem et bilde jeg tok på nærbutikken. Kanskje kompetente personer er ønsket her også?

premierefest 035Tullefrans

 

2 kommentarer

AM

09.des.2009 kl.09:34

Så fint at du er tilbake! Har savnet innlegg fra deg :) Forstår jo imidlertid at skoleoppgaver tar MØE tid. Så ut som at du har blitt "betalt" for innsatsen, med fine priser. Det er forresten veldig morsomt at du har lagt ut bilde av deg selv, for det har du jo aldri gjort før så vidt jeg husker... selv om det ikke var hele deg, var det jo litt ;)

Håper du får ei fin førjulstid :)

Siv Annette

09.des.2009 kl.13:26

Jeg anbefaler dere sterkt å spare masse penger så dere kan investere i dette, for det finnes faktisk ikke bedre kveldskos en to engasjerte kjærester foran et Mariospill ;)

Se på finn.no for billige Wii konsoller :)

Gratulerer så masse med prisen :D Skjønner godt om du er stolt ;)

Jeg leeeer av bildet med sukkeret, haha, særdeles smart den som klarte det der :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits