Nå snakker vi

For nøyaktig tolv timer siden dro jeg ut i mørket på glatte sko med nesen rettet mot Blindern og videre jobbing med nettavis. Og her sitter jeg fortsatt. Ikke på den glatte veien, altså, men på Blindern. Saker og artikler flyr ut av meg som trekkfugler ved første snøfall, og jeg begynner virkelig å merke at dagen har vært smålang. Det verste er vel at vi fortsatt ikke er ferdige. I morgen er nemlig den store dagen - publiseringsdagen. Som redaktør føler jeg jo at jeg bør ta på meg den imaginære redaktørhatten og stå løpet ut.

Det er begrenset hvor mye moro som kan skje på et datarom, men noe dukker jo alltids opp. Jeg måtte for eksempel trekke litt på smilebåndet da Macen jeg jobber på ikke skjønte hva forretningsidé var for et ord, og heller foreslo forretningsbidé for meg. Hjelpsomt.

getattachment

Det var alt! Nok en dag har passert uten at jeg har fått se julekalender på TV. Er ikke det trist, så vet ikke jeg. Kanskje jeg får lov til å se på i morgen? Vazelina er jo så søte!


Tullefrans


3 kommentarer

annikken

03.des.2009 kl.10:43

Så du sliter på Blindern om dagen du og altså... Jaja, vi er jo mange her om dagen! Eksamenstida har tross alt sin egen sjarm. Hva studerer du egentlig?

Cecilie

03.des.2009 kl.18:19

Nå var jeg faktisk helt sikker på at jeg hadde kommentert hos deg også hadde jeg ikke gjort det. Jeg leste jo dette i går og lo høyt av forretningsbidé! Genialt. Min mac synes ikke forretningsbidé var et godt ord og vil gjerne at det skal stå idé i stedet.. der kan du se! Lurer på hvordan en forretningsbidé hadde sett ut.. sikker spennende og fancy!

Håper du fikk med deg Vazelina i dag..Totenhelter på sitt beste ;) Eneste minuset med denne kalenderen er alle de festlige menneskene som plutselig blir utrolig interessert i å prate totning!

thinktank

04.des.2009 kl.19:02

Haha, jeg lo godt i gårkveld da jeg leste dette innlegget. Mac'n på skolen er tydeligvis i skøyerhumør;)Prøvde å google nettavisa di i går, men fant intet. Gi meg adressa, kjære, dette vil jeg ha med meg. Jeg er så stolt av deg, du er flink! Kom snart på besøk igjen, det var koseligere enn den koseligste kosestunden:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits