Og da var jula i gang

I kveld går nemlig årets første julebord av stabelen, og jeg tror jeg gleder meg! Jeg har en ganske så fin kjole som bare H har sett før, og H stiller på sin side opp med et knippe superhyggelige kolleger. Festen skal holdes på jobben til H - noe som ikke er så gæli langt hjemmefra. Det blir jo sikkert en festlig aften, men jeg kjenner at jeg stiller med noe blandede følelser. Det henger nok sammen med hvilke assosiasjoner julebord gir meg. Jeg tenker på småpinlig smalltalk, gjengen som har vorset, og som selvfølgelig oppfører seg deretter allerede klokka fem, drikkeplikt, sjysaus på kjolen (noe som alltid skjer uavhengig av alkohol), 90-talls hits, folk som skal danse, folk som drikker seg ærlige for så å snakke med sjefen og folk som blir tegnet på før midnatt fordi de var en del av vorsegjengen som nå trenger en lur. Hmm... Det er altså ikke slik at jeg ikke gleder meg, men jeg tror at festen kanskje kan bli litt mer givende om man stiller med noe senkede forhåpninger?

julebord

Det er i alle fall veldig gøy å pynte seg! Det er også noe jeg så smått skal begynne med, da jeg lovte å være någenlunde klar når H kommer hjem fra jobb i fire-tida. Hadde Spaniafargen holdt seg på meg hadde jeg neppe behøvd så lang tid, men den ble dessverre en kortvarig glede.

Bortsett fra noen smått engstelige tanker rundt kveldens happening, er det veldig rolig og fint i huset nå. Rottene koser seg med henholdsvis sandbad og dorull, og en katt passerte akkurat vinduet mitt.

001

Er det ikke fint hvordan dyr kan gjenopprette harmonien? Jeg skulle faktisk ønske jeg hadde en slik myk og god robot-sel som mange pensjonister mottar i Danmark.

parorobotichealingseal1


Nei, skal jeg begynne å friske opp Frans, mon tro?
Riktig god helg alle sammen!


Tullefrans

2 kommentarer

Malerinnen

20.nov.2009 kl.16:15

Ha en knall kveld! :-D

Cecilie

20.nov.2009 kl.20:05

Håper du får et godt julebord uten alt for mange pinlige opplevelser og observasjoner ;)

Fine rottene dine! Er det slik at rotter kan bo sammen? Skulle ønske Hamstere kunne, da skulle Ågot (Åge) fått en venn..

Ha en fin kveld i den fine kjolen :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits