Synder med sommersolsavn

Å ikke holde seg til tema er ofte en synd - spesielt i akademia. På bloggen min er det imidlertid jeg som bestemmer, og da velger jeg å sveipe innom en rekke begivenheter i et og samme innlegg! For det første så sviktet selvdisiplinen min en stakket stund i går. Jeg spiste (mye) hjemmelaget pizza, og gjett om jeg fikk høre det! Ikke av H og ikke av min egen moral, men av magen min. Den kunne rett og slett ikke holdt ett minutts stillhet om den så hadde fått betalt for det. Én ting er at den rumler i ny og ne, men noe helt annet er at den rumler høyt og tydelig i 6-7 sekunder av gangen. H måtte til og med hysje på den etter at vi hadde lagt oss. Det er ganske utrolig at en "liten", uskyldig pizza skal lage så mye bråk mens en helt annen middag bokstavelig talt ble passert i stillhet. Vi har nemlig konsumert årets første julemiddag!


005

Ribbe er en tradisjon hjemme hos mine foreldre, og noe H er særdeles glad i. Dermed er det jo en fin ting å kunne lage det siden jeg aldri har dristet meg ut på akkurat det før. Nå skal det sies at jeg fortsatt ikke har laget ribbe, men nå har jeg i alle fall fulgt nøye med på prosessen, og tror jeg har skjønt greia.

Skolen er også morsom om dagen! Selv om jeg må reise hjemmefra 07:10 hver morgen for å rekke opplegget som skal begynne klokka 09:00, men som ofte ikke begynner før i halv ti-tiden siden de som bor nærmest er de tregeste til å stå opp, så koser jeg meg veldig når vi først kommer i gang. Kortfilmen er som sagt i boks, og nå er vi i gang med produksjon av nettavis. I dag har vi avsluttet et kurs i Dream Weaver som er et hjemmeside-program jeg aldri noen gang hadde hørt om. Jeg er virkelig ingen racer på data (noe flere kan skrive under på), så det er med enorm stoltet at jeg kan presentere MITT VERK! Det ser nokså amatørmessig ut, og den er også nokså intetsigende, men jeg har laget den helt selv! Det er ikke så ofte jeg er kry, men da jeg gikk ut av Forskningsparken i dag var jeg det.

I morgen fortsetter arbeidet med å forbedre programeringsevnene, så da bør jeg vel komme meg i seng slik at jeg nok en gang skal orke å stå opp selv om søvnen trenger seg på, dyna er god og varm og regnet pisker mot ruta. Akk, kan det ikke bare snart bli desember i det minste. November gir meg ingenting.


Tullefrans 

Én kommentar

Cecilie

17.nov.2009 kl.22:37

Er så enig.. skulle ønske vi kunne hoppe over november! Bortsett fra den dagen det er New Moon premiere :P Så fin hjemmesiden for ørkenrottene var da.. du er flink og har med all rett lov til å være kry!

Sov godt :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits