Honey, I`m hooked!

Det er mange ting som har begeistret og fenglset meg gjennom livet. Hester, Nancy Drew, Mormor og de åtte ungene, julebrus, Pink Floyd, Hanson, Harry Potter, klinkekuler... Det er så herlig å være såpass hektet på noe at man setter av tid til å dyrke dette hver dag, og man har store problemer med å løsrive seg - selv når øyelokkene er faretruende tunge eller når magen skriker etter mat. Nå har det skjedd igjen! Takket være Cecilies klokkeklare entusiasme rundt dette, er jeg nå i den situasjonen at jeg forbanner togets ankomst, behovet for søvn, eksamenstider og dårlig leselys i enkelte rom, og det kun på grunn av Twilight. Jeg er fortapt! Bok nummer én ble utlest i går, men jeg har forberedt meg såpass grundig at jeg allerede er i gang med bok nummer to - denne gang på engelsk. Bok nummer tre er også i havn. På den måten slipper jeg å måtte oppholde meg i umiddelbar nærhet til bokhandlere til enhver tid i frykt for at behovet for flere bøker melder seg. Det er så moro! Språket er enkelt, men historien er god - og det er det som betyr noe. Boksnobber kan bare gå og legge seg!


005

At jeg er såpass oppslukt om dagen ser også ut til å være en fiffig vinn-vinn situasjon her i huset. Dette er en samtale som fant sted i går ettermiddag:

H: Skal du sitte lenge med den boka, eller?
Frans: Det er veldig spennende...!
H: Jammen, da går jeg og spiller FIFA!

H har faktisk nå sagt seg villig til å se filmene sammen med meg - kanskje til og med på kino. Han ble imidlertid ikke så blid da jeg begynte med høytlesning etter at vi hadde lagt oss i går. Jeg tenker i mitt stille sinn at jeg får gi ham litt tid, så blir han nok begeistret etterhvert han også.

30431994327d2e37eccalarge


Tullefrans

3 kommentarer

Julie : ))

13.nov.2009 kl.16:42

fin blogg :P

Cecilie

13.nov.2009 kl.17:09

haha.. herlig :D Min H var tålmodig under lesingen av de første bøkene, men etterhvert som jeg fordypet meg inn i bok tre og fire så begynte han å bli lei! Når jeg bestemte meg for å lese alle en gang til var han enda mere lei :P Men han har sett den første filmen med meg flere ganger og skal være med på nattforestillingen neste torsdag! Jeg har også prøvd meg på høytlesning og jeg prøvde å få min H til å lese for meg.. uten hell egentlig..hihi

Det er så gøy at du er hekta altså! Jeg blir glad :D

Ha en fortreffelig fredagskveld!

thinktank

13.nov.2009 kl.20:38

Okupasjon er per definisjon en situasjon... tralalalala, hallooooo!! Satt her plutselig med mange gode SV-revyminner:) Men over til det jeg egentlig skulle si: Er det ikke deilig å bli sånn skikkelig over-the-top-engasjert i noe? Jeg har det ofte sånn selv; enten det gjelder graviditet, blogging, forskjellige forfatterskap jeg plutselig finner på at jeg skal pløye... u name it.

Har du sett Twilight-filmen forresten? Jeg er skikkelig anti-vampyr, trodde jeg, men jeg skiftet helt fil da jeg så filmen hos Cecilie (tror det var rundt Cecilies åttende gang) Fantastisk!! Jeg ser den gjerne med deg!

Jeg og Mathea har alenekveld i kveld. Og i morgen. Hva gjør du i morgen?? Bare kom å sleng deg i sofaen min!!:)

Ha en flott kveld dag kjære'n min:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits