Lavkarbo - noe for Frans?

I dag (eller rettere sagt - i går kveld) startet jeg et nytt prosjekt som verken inneholder maling eller knappenåler; jeg skal nemlig forsøke å holde meg unna det meste av det som kan kalles mat rik på karbohydrater. Jeg har hørt mye positivt om en karbo-fri matsti, og da vil jeg vel si at det er verdt et forsøk. Jeg startet i går kveld med en nokså sen middag bestående av krydderpimpet laks, brokkoli og purre og startet dagen i dag ved å innta en enkel omelett med grønnskastilbehør. Problemet mitt nå er vel at kreativiteten min mer eller mindre stopper der, og jeg kan forvente meg mye laks og egg fremover. Hørte jeg noen si laks og eggerøre? Vi får se hvor lenge dette varer, og om jeg i det hele tatt merker noe til supermannkreftene som jeg ønsker skal komme snikende.

014015


Likevel løper jeg kanskje en risiko for at formen heller skal dale noe fremover, da det nå er klart at min kjære mor har fått ribbensuen, og at H kom hjem fra jobb i 11-tiden i dag grunnet generelle sykdomstegn. Etter å ha blitt slått ut to ganger allerede denne høsten, håper jeg inderlig at jeg kan få slippe nå, og at H kun gleder seg alt for mye til jul og på den måten blir dårlig. Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at omstendighetene skal være så gode som mulig, og da vet jeg om en som trenger frukt og kakao!

016

Men nå må jeg løpe - jeg koker meg nemlig et par egg!


Tullefrans

5 kommentarer

AM

11.nov.2009 kl.15:48

Lykke til med lavkarbo! Hvis du trenger tips kan kanskje denne siden hjelpe deg: http://www.lavkarbo.no/

South Beach som jeg gikk på er lavkarbo, og det funket egentlig veldig greit. Kjøpte ei bok http://www.haugenbok.no/resverk.cfm?st=free&q=south%20beach&p=1&r=1&cid=163575 som det stod matplaner og oppskrifter i. Uansett om du ikke vil følge en rigid plan, er den fin for tips og inspirasjon til nye oppskrifter :)

Cecilie

12.nov.2009 kl.17:29

Såå flink du er :) Jeg er sikker på at om du klarer å holde deg borte fra karbohydratene en stund så vil du merke forskjell! Jeg lærte av min PT at 1 gram karbohydrat binder 3 gram vann så når kroppen ikke inntar karbohydrater så vil alt det overflødige vannet som gjør at vi føler oss litt usj komme ut! Hurra :D

Det finnes sikkert masse lure oppskrifter der ute som kan hjelpe deg slik at du ikke spiser deg grønn på egg og laks ;)

Her varmer jeg dagens findus på ovnen :P Jeg er lite kreativ om dagen merker jeg!

Cecilie

12.nov.2009 kl.17:34

Forresten, hvordan går det med twilightlesingen? :D

Mitt New York

12.nov.2009 kl.19:15

NICE!

sjekk ut: www.mittnewyork.blogg.no

Sarah - live your life

13.nov.2009 kl.10:08

Veldig flink blogg du har :-) jeg søkte opp : hvordan lage skoleboller? på google og da fannt jeg bloggen din. Og nå holder jeg på og lage det. Er syk så det går litt treigt! Lykke til videre med bloggen og livet ditt. SFHT.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

25, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv og kattene Else og Sigrid på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet på Lørenskog. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits