Mal og vær glad

Da har jeg endelig fått ut fingeren, og malt treesken jeg fant på loppemarked da snøen fortsatt var milevis unna!

Slik så den ut tidligere:

blogg skedsmohallen 005
Særdeles vanlig loppemarked-blå.

Og slik ser den ut nå, malt med en first price klut:

blogg urge 003

Jeg har fortsatt ikke helt funnet ut hva jeg skal putte oppi den, så dette er kun provisorisk. Følelsen av å gjennomføre prosjekter man gnager på, og å oppleve at resultatet blir som forventet er virkelig god! Å male noe lysere er tross alt ikke noe som fortjener applaus, men jeg er fortsatt stolt av meg selv. Jeg har vel aldri vært praktisk anlagt, og mens andre sydde putevar og flettet hår, samlet jeg på snegler.

Jeg gleder meg til å flytte inn i en leilighet der store flater skal overhales!


Tullefrans

Én kommentar

Marthe

09.nov.2009 kl.16:17

Åh, kjære kjære finemor, fra fineland:)

Det er så mye jeg vil kommentere her inne hos deg. Koser meg gløgg med dette tivoliet av en blogg du har laget!! Jeg burde skyte meg selv i foten fordi jeg er så dårlig til på kommentere for tida, men vit at jeg er innom deg å koser meg med "10 ting om meg" (haha, tenk at du begynte å gråte av å snakke engelsk), huslån og visning (skal dere kjøpe??? Shit, merker at jeg må snakke med deg snart) og alt det andre en Tullefrans farer rundt med. Kan ikke du og H komme på besøk snart? Når passer det? Si en dag, så spikrer vi det:)

Ha en fortryllende aften kjære deg!

Gode klemmer i hauger fra meg

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits