Etikettmysterium

I går hadde vi det moro! Jeg drakk en og en halv flaske rødvin, og H koste seg med øl. Etter en lang uke tenkte vi at det var på sin plass å slå ut håret en smule, og jeg får vel innrømme at det var nettopp det vi gjorde. Hs tvillingsøster, Anti, hadde også håret utslagen på en annen plass i verden, og da H ble fordypet i samtaler med henne over telefonen, benyttet jeg sjansen og la meg til å sove. Lite søvn og mye rødvin gjør sitt med en stakkar, og jeg sovnet såpass fort at jeg ikke merket Hs ankomst senere. Jeg rakk imidlertid å hente en flaske Urge og et glass før søvnen tok meg. Her begynner mysteriet å ta form.

Da jeg våknet opp i dag tidlig gjorde H meg oppmerksom på noe litt spesielt på siden av nattbordet mitt;

blogg urge 005

Urge-etikettene sitter bokstavelig talt limt fast på nattbordet mitt! H lo av meg, og mente at det var muligens en litt fjollete ting å gjøre, da disse ville bli vanskelige å fjerne. Jeg kan likevel med hånden på hjertet påstå at jeg overhodet ikke har noe minne om å rive disse løs fra flasken og feste dem der. Det har heller ikke H. Jeg tror det er han som har gjort det, og han tror det er meg.

Det er og forblir et mysterium.


Tullefrans

2 kommentarer

AM

08.nov.2009 kl.16:29

Haha, fylla har skylda! :-D

Cecilie

08.nov.2009 kl.16:35

haha! Genialt :) Jeg tror også det er han!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits