Lykke kan kjøpes for penger

Når jeg er i utlandet liker jeg å besøke butikker man ikke finner i Norge, og som man bare kan drømme om å se i Skedsmo noen gang. Jeg hamstrer ofte og mye, og har brukt timevis i butikker som Top Shop, Zara, Beshka, Make Up Store og Stratovarious. Jeg blir like glad hver gang jeg oppdager en god, gammel og ny butikk i østlandsområdet, og nå har det skjedd igjen! Den fantastiske butikken Lush har nemlig åpnet på Byporten i Oslo, og jeg ble så opptatt med denne at jeg faktisk mistet toget mitt hjem. Hvilken karamell av et utsalgssted! Jeg fråtset lenge i farger, kremer og pene pakker, og endte opp med noe så merksnodig som en shampoo i fast form. Den er ikke ulik et såpestykke, og skal visstnok være såpass drøy at den tar opp kampen mot hele tre shampooflasker.

blogg lush 005
Denne shampooen lukter fred på jord, og jeg fikk også med noen herlige testere jeg gleder meg til å prøve ut.


getattachmentlush
Ferske hender er kanskje litt på kanten, men det er også det eneste jeg har å utsette på denne butikken.

Lush er en butikk som jobber for solidarisk handel, og er hundre prosent imot dyretesting. Policyen deres sier blant annet at Lush ikke inngår avtaler med leverandører med mindre en erklæring om å aldri teste på dyr verken under eller etter avtaleperioden er underskrevet. Lush jobber også for å redusere embalasje og unødvendig avfall, samt totalt kutt i bruken av palmeolje. Palmeolje kommer ofte fra enorme palmeplantasjer som blir dyrket der det tidligere var regnskog, og regnskogene blir stadig redusert på grunn av palmeoljebruken. Jeg liker butikker som har en god ideologi og som er troverdige i sin fremstilling. En annen butikk som lever opp til dette er selvfølgelig The Body Shop. Av den grunn tok jeg meg også turen innom sistnevnte butikk, for å kjøpe meg en herlig retrodusjgelé da jeg først var igang med hygienehandel.

blogg lush 007


Nå er det helg, jeg lukter godt, og kortfilmen er endelig ferdig og har fått det klingende navnet Da Capo. Bedre blir det ikke!


Tullefrans

2 kommentarer

Cecilie

07.nov.2009 kl.16:48

hihi.. hvordan lukter fred på jord? :D Det uttrykket har jeg aldri hørt før!

Så mye fint du kjøpte deg.. det så herlig ut.. jeg liker å handle inn slikt som gjør at kroppen blir glad. Skjønner at jeg må ta meg en tur på byporten og sjekke ut lush!

Så gøy at du har fått dilla på Twilight! Det er en herlig liten "verden" som man blir helt oppslukt av! Jeg er vel litt på kanten sykelig interessert i historien og forelsket i Edward Cullen, men jeg klarer ikke å la være :P

anti

02.des.2009 kl.07:59

mmmm... tulle:-)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits