10 ting du kanskje ikke visste om meg

Jeg har blitt utfordret av Cecilie, og jeg tar naturlig nok den utfordringen på strak av, selv om noen kanskje endrer syn på meg etter dette.


1: DA JEG GIKK PÅ BARNE- OG UNGDOMSSKOLEN SLET JEG I ENGELSKTIMENE FORDI JEG ALLTID BEGYNTE Å GRÅTE LITT NÅR JEG SNAKKET ENGELSK

blogg ti ting om meg

Jeg aner ikke hvorfor det var slik, og min bestevenninne lo alltid godt av meg på grunn av dette. Det hadde ingenting med tristhet å gjøre, det bare piplet frem tårer hver gang jeg artikulerte meg på engelsk. Heldigvis er det ikke slik lenger, da min eneste søster nå har barn med en brite.


2: JEG ELSKER Å LESE, OG HAR OPPLEVD MANGE BITRE MORGENSTUNDER FORDI BOKEN VAR ALT FOR SPENNENDE NATTEN I FORKANT

blogg lush 008

Nå har jeg begynt på den første boken i Twilight-serien fordi jeg ønsker å oppleve en liten flik av Cecilies entusiasme. Så langt er jeg positiv!


3: JEG TRÅKKER ALDRI PÅ KUMLOKK DET STÅR D400 PÅ

imagepreview

Dette henger igjen fra barndommen der jeg trodde at D400 sto for død 400. Med dette var ikke død bokstavelig ment, men snarere ment som et poengtap. Man mistet 400 poeng - noe som tok lang tid å samle opp igjen, siden det var mange færre 40-kumlokk rundt omkring. Jeg har faktisk full oversikt over alle D400- og 40-kumlokk herfra til togstasjonen, og jeg går på kryss og tvers for å holde meg på riktig side.


4: JEG LAGER GRIMASER MED HELE KROPPEN NÅR STERKT LYS TREFFER MEG

bulb

Jeg tror jeg er lyssky (vampyr?), eller i allefall særdeles sensitiv. Jeg velger også å tro at H synes det er sjarmerende at hele meg vrenger seg hver morgen når lyset på soverommet kommer på. Likevel må det sies at jeg elsker sola over alt annet som finnes av vær!


5: JEG HAR BÅDE HATT SVART OG PLATINABLONDT HÅR

26slid4

Jeg har imidlertid gått tilbake til mine hårrøtter, og har for tiden en nokså kjedelig og akk så brun farge.


6: JEG HAR I MIN YRKESAKTIVE KARRIERE BLANT ANNET SOLGT LAMPER, SÅPER, MATVARER, VARMEOVNER OG SMÅGNAGERE

hewey

Jeg håper studietiden er verdt det, og at jobben min etterhvert kan bli noe relatert til mine hovedinteresser!


7:  DET BESTE JEG VET ER RUNDSTYKKE MED SALAT, LAKS OG EGGERØRE

laks

Det slår virkelig alt av middagsretter, desserter og kakao med krem. Jeg kunne godt spist det til alle måltider hver eneste dag.8: JEG HAR OPPTRÅDT FORAN ET FULLSATT DIZZIE SHOWTEATER I OSLO

dizzie

Og jeg har til og med benyttet myggen til Hege Schøyen.


9: JEG JOBBET UNDER DEN FORRIGE SPELLEMANNSPRISEN, OG FIKK ETTER DET VELDIG LYST PÅ FAST ANSETTELSE I EVENT-BRANSJEN

039
038

Jeg har intrykk av at dette er et veldig lite miljø, og det gjelder å fremheve seg selv og gjøre en knalljobb om du har vært så heldig å få en fot innenfor. Det hadde i alle fall vært særdeles moro, og jeg anser meg selv som ryddig og kreativ nok. Noen som vil ansette meg?


10: JEG KAN GRÅTE PÅ KOMMANDO

tears

Jeg vet ikke om det er noe spesielt med meg og tårer med tanke på engelskerfaringene mine, men jeg kan i allefall presse frem mange tårer når som helst og hvor som helst. Jeg har sluttet å bruke denne egenskapen til egen vinning. H faller ikke for den uansett.
ET BILDE JEG LIKER:

164

Den beste turen med de tre beste menneskene. Hirtshals, Danmark i April i år.


ET BILDE JEG IKKE LIKER:

241

Dette er i løpet av den samme turen.
Jeg utfordrer herved Siv Anette videre.


Tullefrans
6 kommentarer

Siv Annette

05.nov.2009 kl.23:33

Morsomt med sånne utfordringer! Litt sånn uvanlig, det liker vi.

Den engelsk-greia di var festlig, og for deg sikkert forferdelig plagsom, men ser for meg at det måtte være særdeles vanskelig når det var fremføringer..;)

Takk for utfordringen videre, skal ta den i helga, må bare tenke ut ti ting først, hihi;)

Ha ei flott helg:)

H

05.nov.2009 kl.23:45

Litt rar, men utrolig glad i deg. God natt

"Nåæresnarthælja"

Cecilie

06.nov.2009 kl.07:15

haha dette er så gøøy! Så kult at du har begynt å lese Twilight :D Det må jeg si! Tror også at jeg lider av samme kumlokklidelsen som deg, bortsett fra at jeg tror at det bringer ulykke å tråkke på de! Så når jeg er ute og går hopper jeg også frem og tilbake ;)

Jeg måtte le av det nederste bildet..føler med deg! hihi

Dette var en flott start på dagen :)

Malerinnen

06.nov.2009 kl.12:54

Den greia du hadde med engelsk har jeg alltid hatt med sanger jeg ikke kan:

Dvs; jeg begynner å nynne på en ikke-eksisterende melodi jeg finner opp etterhvert og det ender i tårer. Snodig.

Tullefrans

06.nov.2009 kl.14:50

Haha, Malerinnen! Det skjer nemlig med meg også! Men så skal det jo ikke mye til før tårene kommer hos meg generelt. Jeg har tross alt grini utallige ganger på grunn av Hotel Cæsar for eksempel.

mamsen

09.nov.2009 kl.14:45

Kjenner deg igjen i de 10 pungter, men er ikke helt enig med deg i at du ikke er spesielt kreativ..Skriving, formidling, få tanker ned på papiret, det er kreativitet godt som noe, og der er du god ..Ei herlig jente er du og vi er kjempeglad i deg. Forsett å vær den du er..

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits