En friskere helg i vente

Selv om jeg fryser sokkene av meg, og hoster som en ku med jevne mellomrom så føler jeg meg mye bedre om dagen. Jeg føler meg faktisk så bra at jeg har vært på skolen de siste dagene, og tatt del i innspillingen av det som kommer til å bli tidenes Blindern-kortfilm. Uten å avsløre for mye så kan jeg si at Varg Veum kan gå og legge seg!

Selv om det er en stund siden sist, så blir nok ikke dette et langt innlegg. Det er nemlig kun 17 grader i huset - noe som for meg tilsvarer dvale. Det er nok ikke lenge før vi igjen tenner opp i peisen, men da må akvariet flyttes slik at fisken ikke blir utsatt for sterk varme nedenfra. I mangel på bordplass har nemlig akvariet fått midlertidig byggetillatelse på toppen av ildstedet. Én positiv ting med denne (for meg) bitende kulden kan jo være at de fantastiske blomstene vi fikk av Hs foreldre holder seg lengre! De står nemlig i full blomst nå, og jeg skotter stadig vekk bort på dem. Liljer er noe av det fineste jeg vet om.

blogg liljer 003Tullefrans

3 kommentarer

Siv Annette

30.okt.2009 kl.14:26

Jeg har det på samme viset, er blitt mye bedre:) Det kan være en fin kombinasjon mellom paracet og ibux som snakker, men jeg nekter å bli liggende mye lengre nå..;P

Planlegger å raide videoutleiekiosken i morgen, for å ha underholdning hele helga. Herlig:)

Jeg liker meg faktisk best når det er kaldt, blir det for varmt koker jeg..

Jeg anbefaler varmeflaske og et godt pledd foran tv, evt peis for dere som har det;)

Uansett, ha ei fantastisk flott helg:)

Og god bedring!!

Cecilie

31.okt.2009 kl.21:34

Godt at du er på bedringens vei :) Høres likevel kjipt ut å hoste som en ku...

Liljene ser helt nydelige ut!

Ha en god lørdagskveld også håper jeg for din del at kuhosten snart tar slutt!

AM

02.nov.2009 kl.10:15

Håper formen er bedre og at du kanskje orker å svare på konkurransen jeg har gående på bloggen min om dagen? Tenkte jeg skulle avslutte den i morgen. Du er jo så flink til å kommentere, så har lyst til at du skal få muligheten til å bli trukket ut ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits