Er det ribbesnue, mon tro?

Jeg er i alle fall syk på femte dagen uten å ha opplevd noen særlige tegn til bedring. I etterpåklokskapens navn forbanner jeg morgentoget, ettermiddagstoget, vinden, faktum at jeg aldri tar på meg sokker, loppemarkedmafiaen som liker å presse og gnukke og meg selv for at jeg ikke tar noe særlig vitamintilskudd. Midt i all elendigheten føler jeg meg likevel litt heldig. Jeg har nemlig en samboer som ikke blir sint selv om jeg spiser med åpen munn og bråker fælt om natta. Tvert imot så gir han meg ting! I og med at matlysten er heller laber, er det så godt å ha en kjæreste som står opp tidlig lørdagsmorgen og kommer hjem med armene fulle av frukt før jeg i det hele tatt har lukket opp øynene.

011

Etter at frukten er servert, blir han borte på kjøkkenet en liten stund til. Neste gang jeg ser ham har han et nytt fat i hendene:

017

Mens jeg liggesitter i sofaen og er anpusten etter å ha spist frukt, setter min kjære på noen herlige klassikere i form av Fleksnes og Wam & Vennerøds Drømmeslottet. Sistnevnte er en fantastisk morsom film man bør se om man liker Uti Vår Hages tolkning av norsk film. Sitater som "Det er svensk for kjerringfaen" og "Vi kan ha koldtbord, så det ikke blir så borgerlig" får meg til å knegge godt. HER kan man se et lite klipp fra denne fremragende, virkelighetsklamrende og rebelske filmen fra 1986.

Ellers sitter jeg med et dilemma på skuldrene. I og med at jeg blir sliten av å gå opp trappen her hjemme, er det svært liten sannsynlighet for at formen holder fra Skedsmo til Asker på egenhånd. Min fastlege gjennom alle år holder nemlig til der, og jeg akter ikke å bytte ham ut. Jeg er dermed avhengig av skyss for å komme meg dit for en sjekk for ribbesnue/baconfeber. Åpningstider spiller da en avgjørende rolle, i og med at min skyss eventuelt ikke forekommer før H kommer hjem fra sine lønnede aktiviteter. Kan legevakten stille til disposisjon, tro? Jeg kvier meg litt for å reise dit etter noen småsære hendelser omspunnet rundt ulike legevakter. Jeg har blant annet fått kjeft for å ringe i lunsjen, og slike ting setter spor i en sart sjel. Men må man så må man! Og akkurat nå tror jeg at jeg må legge meg litt.


Tullefrans

10 kommentarer

Siv Annette

26.okt.2009 kl.13:20

Huff, det høres ut som du også har fått grisesjuka. Jeg ligger pal i senga, og hater svin for alt det er verdt.

Masse god bedring!

Og lykke til med legevakta :)

ces

26.okt.2009 kl.13:21

Velkommen til klubben.. Jeg ringte legen min i dagm for jeg har alle tegn på influensa / "svineriet" så nå må jeg være hjemme i 7 dager. Legen min sier at det ikke er stort å gjøre med det, bare holde seg hjemme så lenge en ikke er gravid eller har andre sykdommer i tilegg.

Fin blogg <3

God bedring

Klem Cesilie

Karoline - Delirium.

26.okt.2009 kl.14:47

SV: Åh, det er bra å høre:-)

Jeg gleder meg masse masse til å snorkle!

Men da vet jeg jo også det at man burde være forsiktig med maten tilogmed på denne turen, greit å ha i bakhodet;)

Tusen takk for tips og hyggelig kommentar!

God bedring :-)

Siv Annette

26.okt.2009 kl.15:21

Jeg er heldigvis ikke innenfor noen av risikogruppene, så jeg får bare slappe av og kose meg med tåpelige filmer og serier ;)

Ja, vi får dele våre tanker om brystsmerter, ledd og beinsmerter, verdens verste hoste, feber og faenskap.. ;p

Sukk, det skal ikke være enkelt :)

Doktor AM

26.okt.2009 kl.16:36

Huff og huff, dette hørtes ikke bra ut! Høres ut som du har fått dette svineriet! Jeg tror ikke jeg selv har hatt det, eller jeg vet ikke helt. Har liksom ikke vært ORDENTLIG syk bortsett fra lørdagen da jeg var veldig daff. Satser på jobb igjen i morgen, jeg, for jeg klarer ikke å sitte stille i dag på denne sykedagen hjemme fra jobb.

Det er godt at du har en slik omtenksom kjæreste! Når det gjelder legevakta så vet jeg ikke helt.. har liksom aldri vært der med noe selv *bank i bordet*! Du kan jo evt. ringe fastlegen din og høre hvordan det er med transport og om det dekkes i noen form.

God bedring!!

annikken

26.okt.2009 kl.18:22

Håper det går over og at det bare er en høstforkjølelse!

Jeg er aldri syk (bank i bordet!) og har frem til nå regnet med at svineriet ikke når meg...men jeg har jo skjønt at denne er litt hissigere...Men sålangt holder jeg ut!

Så søt kjæreste du har da:)

Cecilie

27.okt.2009 kl.15:56

Så søt din H er :) Må si at H`er seiler fremover som ganske gode kjærester altså! Hurra for H`er!

Håper du ikke har fått svineriet.. og jeg synes du må ta deg en tur til legen! Det stemmer jeg for.

Sender over en godbedringsklem (noe jeg helt trygt kan gjøre siden jeg er nyvaksinert) :D

Marthe

27.okt.2009 kl.16:04

Nei fysj, for noe svineri!! Har du fått stikkontaktnese lille venn? Ikke bra... men det ser jo ut til at du blir godt tatt vare på. Snille, snille H. Du er heldig:) VI er heldige:)

Jeg har vært fraværende på kommenteringa i det siste, noe som skyldes en bergenstur. Det var SÅ fint i Bergen nå. Nydelig høstvær, flotte farger og masse gamle kjente. Men det var deilig å komme tilbake til Oslo også. Det har liksom blitt hjemme nå. Tro det eller ei...

Når møtes vi? Neste uke? Eller kanskje på fredag? Vet at fredager er hellige kjærestekvelder, men hvis for eksempel H skal bort er du hjertelig velkommen hit. Jeg er nemlig alene den kvelden. Kanskje vi snakker taco og gullrekke?;)

Sender deg en flau vind av god bedring-klemmer og en bris av varme tanker!

Puss, puss

mamsen

28.okt.2009 kl.12:53

Nå er også mor hjemme med div. symptomer. Slapp, vondt i hals og hodet og vil bare sove.. Vi kan bare ta det med ro og se utviklingen. Lese,se film og la oss oppvarte av den bedre halvdel. God bedring jenta mi. Klem

H

29.okt.2009 kl.23:52

Nå har du 10 kommentarer. Gratulerer

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits