Nede for telling for andre gang

Og det bare i løpet av høstens første halvdel. I dag er jeg nemlig nok en gang slikt stilt at halsen min buldrer, nesa renner på høyre side og er tett på venstre, og når jeg først må hoste så hoster jeg opp sjela mi. Jeg har også prestert å drikke så masse te at jeg har blitt småkvalm. Da er det godt å vite at skoene mine er fantastisk gode. Jeg har ikke brukt dem ute enda, så jeg kan fortsatt vandre rundt i huset med dem. H mente faktisk at skoene måtte ta litt av skylden for at jeg har blitt syk nok en gang. Han mener føttene mine har fått sjokk, etter at de har vendt seg til å fryse året rundt. Jeg vet ikke helt om jeg er enig.

Gårsdagens besøk av Hs foreldre ble forresten en særdeles vellykket affære! Vi bestemte oss for å laga tapas ettersom vi hadde en god del selvimportert spansk skinke i kjøleskapet. Andre retter på menyen var ulikt krydrede kjøttboller, tomatsaus, aioli, ost, Marthes tomatbrød og gresk salat.

blogg svigerbesøk 001 

blogg svigerbesøk 003

blogg svigerbesøk 002

Vi var også så heldige å bli tildelt vertskapsgaver som virkelig falt i smak! Druer, klementiner, sjokolade og mine favorittblomster - hvite liljer hadde funnet veien fra Drammen.

blogg svigerbesøk 004

blogg svigerbesøk 005
Jeg gleder meg til disse springer ut!

Nå får jeg vel komme meg i dusjen, for så å sparkle igjen fjeset som best jeg kan. Om jeg er i form skal nemlig H ta meg med på ishockeykamp i dag. Ishockeyhaller er naturlig nok ofte ganske kalde.

Og hva trenger man når det er kaldt? Jo, man trenger varme sko.

Og har jeg det da? Å, jada.


Tullefrans

3 kommentarer

H

22.okt.2009 kl.13:20

Det var veldig godt :-)

Cecilie

22.okt.2009 kl.15:48

hehe det er nok skoene sin skyld ;) Moro! Maten så aldeles herlig ut :) Å som jeg ble sulten nå.. tror jeg er i samme bås som deg.... formen er ikke noe å skryte av så jeg har ligget godt gjemt under dyna på sofa`n i hele dag..

Ha det trivelig på kamp med varme sko :)

Hanne G.

23.okt.2009 kl.19:23

God bedring!!

Jeg mener som nevnt lengre nede at den nye hjorten burde hete Påsæ.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits