Beklager, men skoene mine er så gode

Jeg føler at jeg ofe unnskylder meg etter hver helg grunnet lite blogging, men det er altså så mye å henge fingrene i i løpet av disse hellige to-tre dagene. Denne helgen har naturlig nok ikke vært noe unntak. Folk har kommet inn og ut gjennom våre dører i et sett, det har vært fotballkamper, loppemarked og jeg har fått sko i posten. Akkurat det å få sko burde kanskje ikke være så tidkrevende, men de er altså så gode at jeg brukte hele kvelden i går på å se og stryke på dem.

black20cardy

Det har også flyttet inn en ny liten venn i huset! Vår gamle kjenning Fort Hjort var nokså ensom der han sto, og det kunne jo ikke en Frans med om mulig litt for tette bånd til ting med pels tolerere. Dermed ble en liten frøken med meg hjem etter Blindern i går, og de står nå sammen alene i et hjørne. Et navn trenger hun også. Hva med Uav Hjort?

blogg skedsmohallen 004

I tillegg til den fortsatt navnløse hjortefrøkna ovenfor, har jeg jo naturlig nok funnet meg noe denne helgen også etter at Lillestrøm Skolekorps holdt loppemarked i Skedsmohallen lørdag og søndag. Vi var en smule sent ute, så loppemarkedmafiaen allerede hadde sveipet over stedet, men likevel fant jeg meg tross alt en liten sak jeg har planer om å male;

blogg skedsmohallen 005

Denne kunne jeg tenke meg å ha oljer og urter i etter to strøk maling. I og med at fargen er omtrent identisk med det mye omtalte speilet jeg kjøpte og malte, vil nok disse utgjøre et nydelig par om ikke lenge. Jeg må bare finne tiden! Nuh går nemlig vaskemaskiner for full guffe, gulver skal støvsuges og støv skal elimineres før mine kjære svigerforeldre kommer en tur på besøk i ettermiddag. Kanskje det også er på tide at Bakemester Frans svipper innom igjen?


Tullefrans

6 kommentarer

AM

20.okt.2009 kl.14:07

Hehe, det synes jeg var et veldig bra navn på hjorten! :) Tilintet hjort ville kanskje være litt slemt ;)

Skoene var stilige forresten! Ser veldig gode og varme ut. Kos dere med besøk!

Cecilie

20.okt.2009 kl.16:42

Så fine sko du har kjøpt, jeg har helt like bare at mine er lysegrå! De holder meg god og varm samtidig som jeg føler at jeg går på en sky :D Perfekt!

Hanne G.

21.okt.2009 kl.08:08

Jeg stemmer for Fort.

Fort Hjort.

Tullefrans

22.okt.2009 kl.12:30

Hanne: Hjortegutten heter allerede Fort! Jeg trenger en navn til Frøken Hjort :)

Siv Annette

22.okt.2009 kl.13:03

Ååh, sånne sko har jeg også så ufattelig lyst på.

Men de er veldig dyre, er de ikke?

Jeg stemmer virkelig for Uav Hjort, ler meg litt ihjel;)

Føler jeg ble litt for bortskjemt i går, men herregud, dette lever jeg på til jeg dør :D

Hanne G.

22.okt.2009 kl.13:18

Herregud jeg leser jo ikke det jeg leser heller.

Så først NÅ at du allerede har en som heter Fort.

Kjekt å få bekrefta at vi tenker noenlunde likt da.

Da stemmer jeg for Fort Hjort og Uav Hjort, eventuelt Påsæ.

Hjort Påsæ.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits