Brus og barndomsminner

Og da er det egentlig bare bollene som mangler. Akkurat nå drikker jeg nemlig den merkeligste brusen jeg noen gang har sett! Den er fra Grans og heter Halloweenbrus rett og slett. Og den er lilla!
Fryktelig lilla.

blogg brus 004

Det kan umulig være sunt, og ikke var det særlig godt heller. Men moro er det jo tross alt!

Noe annet som er moro er at jeg kom over noen av mine gamle leker da vi var i Drammen på onsdag. Disse hadde jeg helt glemt, og jeg hadde faktisk ikke regnet med at foreldrene mine hadde tatt vare på dem så lenge. De gikk under navnet Keypers, og man kunne låse dem opp og igjen etter eget velbefinnende.

blogg drammensbesøk 007
blogg drammensbesøk 008
Hesten var naturlig nok min favoritt, hestete som jeg var.

Er det noen andre som har vært borti disse i sin barndom?

Det er godt å tenke på at helgen er her igjen, og at planene kun er av den gode sorten. I kveld blir det total avslapning med god mat og gullrekke (den strofen begynner å lyde svært kjent!), og i morgen skal vi på loppemarked i Skedsmohallen med et vennepar, for så å trekke oss tilbake hit alle fire med festspill og enda mer mat. På søndag er det heldigvis fotball igjen etter to ukers opphold. God helg alle sammen!


Helgefrans

Én kommentar

Marthe

17.okt.2009 kl.11:06

Kjapt innom for å ønske deg GOD HELG!!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits