Tiden flyr

Og det merkes på bloggingen! De siste dagene har det vært ekstremt tett timeplan, og da jeg først fikk satt meg tilrette foran min gode, gamle Compaq, så kom jeg naturlig nok ikke inn på nettet. Men nå er jeg her! Lørdag ble såpass morsom at søndag gikk med til å ta det særdeles med ro.

besøk 1110 005

besøk 1110 010
Middag, biljard og Singstar fikk raskt opp formen.


På mandag var det imidlertid en fordel å være i form. Da startet vi nemlig med årets store prosjekt på Blindern; kortfilmproduksjon. Vi skal produsere en film på mellom 5 og 8 minutter, og gruppen jeg har havnet på ser definitivt ikke ut til å mangle initiativ.

Ellers har jeg også truffet igjen to "gamle" venninner jeg studerte med i Bergen. Det er så herlig når praten flyter helt av seg selv på tross av at flere år har gått. Man glemmer jo gjerne fort tiden når alle har noe man ville sagt om kjærlighetens uransakelige veier.

getattachment2
Middag fikk vi også!

Nå skal jeg pakke snippsekken og komme meg til Blindern med neste tog. Manuset skal nemlig være klappet og klart før morgendagen.


Tullefrans

Én kommentar

Marthe

14.okt.2009 kl.16:20

Hva skjer med dagene? Har de ikke begynt å gå ekstra fort? Får ikke tid til halvparten av det jeg skal... Men nå fikk jeg en liten lomme der jeg kunne løpe innom å si hei til deg! Fantastisk med gamle bergensvenner- jeg skal besøke mine neste uke:) HURRA! Ha en nydelig dag du lille tullejente!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits