Jeg fant, jeg fant!

Og ikke bare én, men to! Jeg var nemlig på loppemarked i lokale trakter i dag, og jeg sto som en målrettet nummer 14 i køen inn til kjøkkenartikler. Og der sto dem; intet mindre enn to skikkelig ålreite kjøkkenvekter.

blogg åsenloppis 011
blogg åsenloppis 013

Disse ble mine for den nette sum av førti kroner. Dette loppemarkedet var vistnok godt promotert, og det var særdeles trangt om plassene rundt det som var interessant. Jeg klarte nesten å snappe til meg en settekasse, men en liten jente plukket den opp i det jeg var på vei til å strekke ut armen. Andre ting jeg fikk karret til meg var imidlertid også noen godbiter:

blogg åsenloppis 016
To nye kirsebærskåler, slik at jeg nå har et sett på fire,

blogg åsenloppis 017
En søt blå og hvit ramme. Katten på bildet er Herr Tom Herman, som vi hadde
da jeg var liten,

blogg åsenloppis 015
Og fire frokostsize Figgjo-tallerkener av typen Granada.

Jeg fikk forresten følge gjennom store deler av loppemarkedet av en eldre herre som kommenterte alt jeg rørte ved. Med kommentarer som den kan jo bli veldig fin da, du, og den må du ikke gi mer enn en tier for vettu så hadde jeg i alle fall en samtalepartner mens H var på lørdagsvakt. Herremannen fulgte også etter meg hver gang jeg skulle betale, for å passe på at jeg ikke ble lurt. Trivelig, det! Jeg er i alle fall veldig fornøyd alt i alt. Nå skal jeg straks sette meg i vaskemodus, siden vi får middagsbesøk i sekstiden.
Riktig god lørdag, alle sammen!


Tullefrans


5 kommentarer

Hanne G.

10.okt.2009 kl.15:02

Jeg skulle til å skrive "Herregud det der er jo Tom!" men innså at du hadde plassert fotografiet der av egen maskin.

Cecilie

10.okt.2009 kl.16:57

Så mye fint du har kjøpt, jeg likte alt! :) Jeg må komme meg på loppis selv en dag, har også lyst til å finne flotte skatter til en billig penge!

Ha en strålende lørdag med middagsgjester!

mamsen

11.okt.2009 kl.12:32

Kjempefine "loppisting" Likte spesielt kjøkkenvektene,,Du har blitt en flink loppejeger så øvelse gjør mester.God helg

Katrine

14.okt.2009 kl.12:09

Duogdu, jeg er grønn av misunnelse på kjøkkenvektene! likte spesiel den øverst! O´du hellige loppemarked :)

Siv Annette

14.okt.2009 kl.13:06

Herlig!:) Den røde vekta var noe av det fineste jeg har sett. Har sett lignende på kremmerhuset, men det er noe sjarmerende over det når det er gammelt og brukt.

Det er temmelig sikkert at jeg skal på loppis i nærmeste framtid :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits