Jeg er bortskjemt

Jeg har våknet til dette været i en halv evighet, mens rykter om horisontalt regn i andre deler av landet mumles i korridorene:

blogg sol 001

Jeg har etter mange års leting funnet meg et favorittblad, og jeg har en ny og ulest utgave å fråtse i:

blogg sol 007

Jeg kan bare kikke ut av kjøkkenvinduet for å få gode barndomsminner til å komme strømmende. Naboen vår hjemme i barndomsheimen hadde nemlig hester kant-i-kant med vår plen. Og jaggu har ikke min og Hs nabo fått seg hester:

blogg sol 005

Jeg har fått noe spennende i posten:

blogg sol 010

Jeg kan avslutte skolelesingen før klokken 12 på en fredag, og slappe helt av med en god kopp te fra en morsom kopp jeg har fått av min far:

blogg sol 011

H har festet speilet på den nymalte rammen, og jeg funderer og leker meg med hvor det kan stå og pynte opp:

blogg sol 004

I tillegg til at dagen til nå har vist seg fra sin desidert beste side, så har jeg fortsatt mye godt i vente. I dag er det helg, vi skal ha grillet kylling til middag, Barack Obama blir tildelt Nobels Fredspris og jeg er åpen for alt som måtte komme av påfunn.


Jeg håper det er flere enn meg som føler seg bortskjemte denne fredagen!


Tullefrans

Én kommentar

HeidiG.

09.okt.2009 kl.12:44

så stilig kopp :D

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits