Høsten er boktid

Når vinden uler i trærne og sokkene jeg tar på meg stadig blir tykkere, så er det lite som passer bedre enn en god bok og kopp med noe varmt i. Det er også herlig å kunne koble skikkelig av fra studielesing med romanlesing. I barndomsårene ble jeg tidlig medlem i Pennyklubben, der bøker med navn som Silkesvartens gjenkomst og Unnis første ridestevne gav meg store øyne og løpsk fantasti. Hesten ble etterhvert lagt på hylla, og det var TL-klubben som var det store. Her leste jeg side opp og side ned med romantiske historier fra sydlandske strøk. Krim var også populært, og samtlige Frøken Detektiv ble konsumert med en livsglede man skal lete lenge etter!

34dc03145766a41f41fec9151e84738f nancy162   da016
111783741548ecb4bfcfNå er derimot smaken anderledes, selv om sansen for krim er ivaretatt. Jeg er personlig veldig glad i serier, og har slukt alt av Harry Potter, Stieg Larsson, samt Berlinerpoplene av vår alles kjære Anne B. Ragde. Krim og thrillere er som sagt fortsatt en favoritt, og jeg har falt veldig blant annet for Jo Nesbøs Snømannen og Dan Browns Engler og Demoner.

Og nå har jeg kjøpt meg en ny bok! Kineseren av Henning Mankell. Jeg startet på den i går, og den gikk virkelig rett på de blodige detaljene. Herlig! Kanskje jeg skal krype opp i sofaen og fortsette med det samme?

blogg bok
Tullefrans

2 kommentarer

Cecilie

08.okt.2009 kl.22:22

Høsten er helt klart boktid.. har akkurat vært inne på haugenbok og bestilt meg noe nytt som jeg kan ta fatt på når jeg trenger å koble ut alt annet. Måtte le litt når jeg leste om Penny og TL klubben.. var selv medlem i begge to! Husker jeg så frem til den dagen månedens pakke lå i postkassa.. det var tider :)

thinktank

09.okt.2009 kl.11:10

Flotteste venn!!

Gjett om jeg har vært lostere enn lostest den siste uka... har ikke hatt internett hjemme, og jeg har seriøst kjent på abstinensene. Nesten litt skummelt! Men fy, så herlig å komme tilbake til alle de fine innleggene du har laget siden sist! Og for noen flotte brød du har (bakt)!:) Håper de ble gode. Vi har fortsatt ett igjen i fryseren. Hm, kanskje det blir tomatbrød i kveld?

Oj, oj, nå livnar det i lundar inne på soverommet. Stell og ammemaskinen tilkalles! Jeg må løpe:) Ha en HERLIG helg kjæreste du!

STOR klem

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits