Bakemester Frans

I dag fant jeg ut at jeg ville spontanbake. Og på tross av hvor spontant tanken kom, så var det aldri noen tvil om hva jeg ville lage. Jeg hadde nemlig lagt min elsk på Marthes tomatbrød, og kjenner jeg meg selv rett så er dette en kombinasjon av smaker som gjør Frans fornøyd.

Det må jeg si var en god avgjørelse! Selv uten kjøkkenmaskin gikk dette lett som en plett, og de herligste dufter fyller huset akkurat nå. Et brød er allerede borte..!

blogg tomatbrød 001

blogg tomatbrød2 001

Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke, med unntak av mine tilsatte olivener. Jeg er nemlig veldig glad i oliven.

Takk for inspirasjonen! Keep em coming :)Tullefrans

3 kommentarer

Siv Annette

07.okt.2009 kl.21:45

Tusen takk i lige måde du:)

Nå har jeg "bookmarked" bloggen din, så da kommer jeg nok innom jevnlig;)

Forresten, PINGUUU, bare det er jo god nok grunn til å ta turen innom :D

De brødene så herlige ut, spørs om jeg også må lage slike.

Cecilie

08.okt.2009 kl.07:53

Så flink du er :) Jeg ble skikkelig sulten her, det så mye bedre ut med tomatbrødene enn hattingrundstykkene som står i steker seg i ovnen.. spontanbaking er ofte best synes jeg, da har man liksom ikke noe stress, tidspress eller prestasjonsangst hengende over seg ;)

Jeg er litt usikker på om jeg tåler allergivennlige hunder.. tror egentlig ikke det! Jeg reagerer på det meste ;) Men jeg har bestemt, at når det kommer allergifrie katter til Norge og når de blir litt billigere enn 50 000, da skal jeg ha det!

Ha en god torsdag :)

mamsen

11.okt.2009 kl.12:39

Dette må bare bakes, ser nydelig ut.Stor fremgang for en frk tullefrans som var spesialist på skinkepai.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits