Bakemester Frans

I dag fant jeg ut at jeg ville spontanbake. Og p tross av hvor spontant tanken kom, s var det aldri noen tvil om hva jeg ville lage. Jeg hadde nemlig lagt min elsk p Marthes tomatbrd, og kjenner jeg meg selv rett s er dette en kombinasjon av smaker som gjr Frans fornyd.

Det m jeg si var en god avgjrelse! Selv uten kjkkenmaskin gikk dette lett som en plett, og de herligste dufter fyller huset akkurat n. Et brd er allerede borte..!

blogg tomatbrd 001

blogg tomatbrd2 001

Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke, med unntak av mine tilsatte olivener. Jeg er nemlig veldig glad i oliven.

Takk for inspirasjonen! Keep em coming :)



Tullefrans

3 kommentarer

Siv Annette

07.okt.2009 kl.21:45

Tusen takk i lige mde du:)

N har jeg "bookmarked" bloggen din, s da kommer jeg nok innom jevnlig;)

Forresten, PINGUUU, bare det er jo god nok grunn til ta turen innom :D

De brdene s herlige ut, sprs om jeg ogs m lage slike.

Cecilie

08.okt.2009 kl.07:53

S flink du er :) Jeg ble skikkelig sulten her, det s mye bedre ut med tomatbrdene enn hattingrundstykkene som str i steker seg i ovnen.. spontanbaking er ofte best synes jeg, da har man liksom ikke noe stress, tidspress eller prestasjonsangst hengende over seg ;)

Jeg er litt usikker p om jeg tler allergivennlige hunder.. tror egentlig ikke det! Jeg reagerer p det meste ;) Men jeg har bestemt, at nr det kommer allergifrie katter til Norge og nr de blir litt billigere enn 50 000, da skal jeg ha det!

Ha en god torsdag :)

mamsen

11.okt.2009 kl.12:39

Dette m bare bakes, ser nydelig ut.Stor fremgang for en frk tullefrans som var spesialist p skinkepai.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv p ukjente trakter. Drmmen er en dag kunne vende hjem til Elvebyen for bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former ntiden p en god mte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits