Hurra for deg!

Som fyller ditt år i dag - min kjære søster, Hanne. Hanne er ikke bare min eneste søster, men også mitt eneste søsken. Da jeg var liten syntes jeg alltid det var veldig stas å ha en storesøster som kunne dra meg rundt i en liten trekasse med hjul på. Jeg skjønner til dags dato ikke hvorfor du gadd, men hyggelig var det! Det var også veldig fint å ha en storesøster man kunne leke viking med på hytta, og ikke minst den nokså farlige leken "stable så mange sofaputer man klarer oppå hverandre og sitt oppå dem uten å ramle ned". Selv om vi hadde våre feider, så har jeg likevel inntrykk av at vi var nokså eksemplariske søstre når alt kom til alt.

Da vi ble noe eldre lærte du meg å like Nirvana og The Kelly Family. Sistnevnte forårsaker fortsatt mye latter for meg - om enn kanskje noe ufrivillig.

thekellyfamily3
Det var familien sin, det.


Var dette inspirasjonen for deg da du tok permanent på 90-tallet? Jeg husker i alle fall at jeg misunte deg den hårfrisyren.

Selv om vi ble eldre, så tok det fortsatt en god stund før vi vokste opp. Og selv om du nå har bodd mange år i Spania, så er det ingenting som forandres mellom oss, og vi fortsetter merkverdig nok å tenke de samme tankene. Jeg gremmes for eksempel fortsatt litt av den episoden der vi satt på en bar i Spania sent en kveld og syntes at absolutt alle som gikk forbi var så inni hampen solbrente! Noen var til og med lilla. Tiden gikk og gikk, og det tok en lang stund før vi fant ut at det var røde lyspærer som lyste opp fortauet.

amsterdamredlightdistrict506


På tross av at vi fortsatt er nokså barnlige til sinns, så har det skjedd mye som tyder på at vi har entret voksenlivet. Jeg har etablert meg (særdeles godt) med min kjære H, og din etablering har til og med fått en etterkommer! Jeg har blitt en veldig stolt tante til verdens nydeligste lille jente. Det morsomme er jo at hun ligner så fryktelig på deg! Jeg håper hun fortsetter å ta etter deg på alle områder. Da er hun sikret her i livet!

952431034515545689710045691817851714739n
952431034517545689710045691817883799122n
Dere blir likere for hver dag som går.


Jeg er kjempeglad i deg, og håper vi kan feire noen bursdager sammen igjen snart!


                 untitled

                 2068023547288b9ce028

                                 iloveyou

                  gotmilkTullefrans

3 kommentarer

Hanne G.

05.okt.2009 kl.21:29

TUSEN TAKK

for at du har tatt deg tid til å skrive alt det her til meg!!

Jeg lo godt gjennom det meste, helt til jeg kom til det bildet av "I miss you", da kom tårene gitt... Jeg satte kjempestor pris på den meldinga jeg fikk i dag tidlig og, da jeg åpnet butikken.

Du er den aller beste søstra jeg har (døhh..) men seriøst; jeg er veldig heldig som har en søster som deg. Jeg savner deg også *navnet ditt*. Takk igjen for et fint innlegg!

Si til mannebeinet ditt at "takk for meldinga, som den gjøken jeg er sørga jeg ikke for å ha nok saldo på en dag som denne, og gikk tom i stad"

Stooooor klem herfra! :-) *kos*

Hanne G.

05.okt.2009 kl.22:03

Du glemte å legge til at vi mista toget hver halvtime i over fem timer den kvelden alle var så solbrente.. Og da vi endelig forlot baren tidsnok til å faktisk rekke toget, gikk de ikke lengre for klokka var langt over midnatt. Jepp jepp!

mamsen

06.okt.2009 kl.12:16

Er det rart man er stolt av "avkommene" sine

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits