Blå og blid

Denne helgen har definitivt vært en fotballhelg. Vanligvis er søndag den store fotballdagen, men denne uka var det duket for et oppgjør på Marienlyst allerede lørdag klokken 16. Jeg og H hadde rett og slett intet annet valg enn å troppe opp i Drammen etter et massivt mobiliseringsprosjekt utført av sentrale stemmer i klubben. Festen startet allerede klokken 14:00 for vår del, da vi inntok utestedet og restauranten Z midt på Torget i Elvebyen. Og der skal jeg si det var liv! Godsettrubaduren var i full gang med gode gamle slagere, og Håvard Lilleheie intervjuet både spillere og ledere foran en stinn og blåfarget brakke. Rett før klokken 15 trakk alle ut på Bragernes Torg for å danne et nokså pulserende og høylydt tog, og med politieskorte gikk vi samlet over brua og straka vegen til stadion for å se det skjebnesvangre oppgjøret mot gjestene fra Bodø Glimt.

blogg godset bg 009
Været var ikke helt på vår side, men humøret var likevel på topp.

blogg godset bg 013
blogg godset bg 015
blogg godset bg 016
Godsets maskot Lille Blå gjorde kort prosedyre med all motgående trafikk.


Kampen var nervepirrende, og det sto fremdeles 0-0 til pause. Likevel var vel aldri tvilen der, og Godset vant særdeles fortjent 3-0 da dommeren blåste kampen av.

blogg godset bg 018
Slike scener blir jeg aldri lei av!


Etter kampen var det tilbake på Z for noen småfrosne blåkledte, og der ble vi noen timer frem til Anti og R plukket oss opp, og ferden gikk videre til deres lune hjem. Praten satt løst, og jeg ble særdeles forelsket i parets nyeste adopterte; nemlig den 17 uker gamle pusekatten Linus.

getattachment

Linus ble reddet og tatt hånd om av Dyrebeskyttelsen, da det finnes mennesker totalt blottet for følelser i dette landet. Han er tynn og klønete, men han har virkelig funnet seg til rette hos disse snille menneskene. Han maler bare man er borti ham, og han oppsøker fang og halsgrop som om han aldri har opplevd noe vondt. Det var virkelig en fryd å bli vekket av denne karen i dag tidlig!


Nå er det imidlertid fotball som råder igjen, og jeg får vel avslutte her slik at jeg får med meg resten av den pågående runden. Hva skal jeg ta meg til når fotballsesongen er over, mon tro? Må jeg begynne å følge med på langrenn for alvor?TullefransÉn kommentar

Hanne G.

05.okt.2009 kl.14:43

*drar ut fingeren og begynner på maleriene deres snarest*

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits