Å se det positive

Ofte er det mye som kan gå galt. Da gjelder det å kunne snu det negative til noe positivt. Jeg vil ikke kalle meg selv en ustoppelig optimist til enhver tid, men jeg liker i alle fall å tro at jeg ikke er en person som krisemaksimerer støtt og stadig. Tross alt opplever jeg for det meste flere oppturer enn nedturer i løpet av en dag, og summa summarum så er jo dagen positiv i seg selv.

Men hva tenker man så, når man står med en brukket hæl i hånda eller når polet stenger foran nesa di?

                 stresskanvc3a6refetendeimagelarge

- Du kommer hjem fra jobb for så å finne ut at hunden har gjort fra seg midt på stuegulvet.
* Du vet i det minste hvor hunden har gjort fra seg, og slipper å måtte gå i et par uker og lure på hvor i alle dager den vonde lukta kommer fra, og stirre stygt på naboene i oppgangen fordi du tror de verken vasker seg selv eller leiligheten.

- Bilen din får motorstopp i det du er på vei til et viktig møte.
* Du får endelig anledning til å ta på deg den litt morsomme refleksvesten som nå er pålagt å ha i bilen, mens du venter på å motta skryt fra den første Falkenbilen som kommer fordi du har på deg den litt morsomme refleksvesten.

                                             mebilde2592

- Du har lovet å være servitør i din kusines venninnes bryllup, men har mye mer lyst til å reise på en skikkelig kul fest du har gledet deg til lenge.
* Du kan regne med at den skikkelig kule festen du hadde gledet deg til lenge egentlig ikke blir noe bra, i og med at skyhøye forventninger ofte gjør en skuffet.

-Du løper for å rekke polet, men kommer akkurat 30 sekunder for sent, og gitteret er nede.
* I tillegg til at du fikk deg en løpetur og mest sannsynlig ble litt varm, så blir det ikke noe sprit på deg. Vinn-vinn helsesituasjon.

                 systembolagpassage28462x251

- Du har kost deg veldig i jula, og ser forskrekket i midten av januar at du har gått opp 7 kg.
* Du vet at du gikk opp i vekt da du spiste julemat. Nå er det imidlertid januar og du skal ikke spise julemat mer. Med den tanken i bakhodet kan du begynne å kose deg med andre ting i stedet. Påskeegg for eksempel.

- Du tråkker i en stor hundebæsj.
* Tja... Det blir i alle fall en morsom historie ut av det.

                  innocentpuppy1

- Den ene hælen på dine nye pumps ryker tvert av i det du prøver dem hjemme for første gang.
* Du har en veldig god grunn til å legge litt mer penger i det neste skokjøpet, og kan surfe på nettet etter et lekkert par Jimmy Choo eller kanskje noen dristige Louboutin.

- Du har kjøpt et veldig dyrt par sko, men hælen ryker okke som.
* Du har lært at kvalitet ikke nødvendigvis følger prislappen, og du blir dermed generelt mer økonomisk av deg.

                                      20090518203153153

 

Det finnes ikke noe bedre enn mennesker som tar det meste med et smil. Så ikke la småting ødelegge dagen din!
                                                            


                                f579
Tullefrans

2 kommentarer

Vikkebekke

30.sep.2009 kl.12:51

For å overleve livet på en ebst mulig måte er det absolutt en fordel med evnen til å snu negativt til positivt, og innse at alle må igjennom nedtur for å oppleve en opptur, som regel. Thats life =)

Cecilie

01.okt.2009 kl.00:37

Yey! Selv om jeg nå har lagt meg og egentlig er stuptrøtt (som resulterer i at jeg blir smågretten), måtte jeg smile av dette innlegget.. kjenner meg så igjen på flere av punktene og jeg kom plutselig på at vi ikke har sånn refleksvest i bilen! app app!

Det er helt rett det du skriver, man må ta slike ting med et smil! Livet er fort kort til å gå rundt å irritere seg over småting :) Blir mye mer gøy om man kan le av det!

God natt!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits