Sola skinner, og jeg er så glad

Og det på tross av at jeg er i en nedadgående kurve når det kommer til influensalignende sykdom, og at jeg høres ut som en ganske så fyllesyk Mira Craig. Jeg har nemlig hatt en flott helg okke som! Det eneste som er litt negativt med å reise bort på helgeutflukter er at det kan gå en liten stund mellom blogginnleggene, men det tror jeg da folk som roter seg inn her har full forståelse for.

På lørdag var jo jeg og H som kjent invitert til Anti og R for middag og ringdans, og det merker jeg gav mersmak! R har nemlig tidligere kokkelert for penger, og det kom tydelig frem idet vi entret stuen i deres splitter nye (som i nylig kjøpt, ikke bygget) leilighet i Drammen. På menyen sto det stek med fløtegratinerte poteter, ratatouille og peppersaus, samt en nydelig pudding med pannekake og syltetøy til dessert. Rødvin ble servert fra Rosendahlkaraffel, og alle ble mette.

blogg loppis 001

Utover kvelden ble det som ventet livligere og livligere, og når Tullefrans blir livlig glemmer hun å ta bilder. At resten av kvelden passeres i stillhet vil jeg si er et kompliment til vertskapet.

Søndag bød på egg og bacon, samt en nokså lett fordøyelig dagen-derpå film ved navn Fanboys. Vi måtte tross alt lade opp til fotballkamp! Klokken atten braket det nemlig løs på Marienlyst stadion der Strømsgodset ønsket Fredrikstad velkommen. Det tok ikke lange stunden før Fredrikstad fikk inn en liten snik av et mål, og jeg må innrømme at hjertet sank i brystet på meg. Det må jo tross alt sies at fotball er en enorm lidenskap for både meg og H, og Godset har ikke gjort det så fryktelig bra i år. Nedrykksspøkelset har kniven på strupen til laget i blått, og Fredrikstad befinner seg i samme situasjon. Søndagens kamp var dermed ikke bare viktig med tanke på å opparbeide seg tre nye poeng, men også for at andre lag i bunnen ikke skulle få noen. Da Fredrikstad scoret gråt jeg ikke. Jeg ble bare dørgende stille (ikke at jeg hadde så mye valg egentlig, i og med at stemmen min på denne tiden var ikke-eksisterende). Da Godset utlignet til 1-1 fallt det imidlertid et par tårer. Det samme skjedde da Godset ledet 2-1, 3-1 og 4-1. For et fantastisk lag, og for en fantastisk kamp! Nei, dette var ikke bare ufattelig moro, men også livsviktig for Godset, da de nå passerte Fredrikstad på tabellen, og dermed er midlertidig trygge med fem kamper igjen å spille.

blogg loppis 005
blogg loppis 008

Nå skulle jeg hatt et bilde av det flotte fotballsengeteppet vårt for å markere overgangen mellom fotball og interiør på en fiffig måte, men jeg orker ikke å løfte på meg akkurat nå - og jeg skylder på viruset som herjer.

Vi har i alle fall også rukket å raske med oss noen godbiter fra loppemarkedet på Tranby lørdag formiddag, og selv om mafiaen tydelig nok hadde vært der allerede, var det da noe fint å se på. Jeg fant blant annet dette:

blogg loppis 018
Et speil med maleklar treramme og fine utstikkere jeg kan henge smykker på!
Litt festlig er det også at her kan man vitterlig se fotballteppet.

blogg loppis 020
Et turkist stettefat i glass. Denne skal jeg ha druer på! Helst til enhver tid.

blogg loppis 022
To søte kirsebærskåler til søt kirsebæris!

blogg loppis 023
En slitt og fin bestemor. Jeg hadde mange slike da jeg var liten. Lurer på hvor
de tok veien?

blogg loppis 025
En gammel fyrstikkeske som gjør seg godt i lyskurven.


H fant også noen veldig nye og veldig billige printere vi ikke har fått testet helt enda. En annen ting som også gleder meg stort interiørmessig er at jeg har fått venner i posten!!

blogg uglevenner 003
blogg uglevenner 002
blogg uglevenner 001

Jeg er blitt en lykkelig mor. Nå skal mor freshe seg litt opp før H kommer hjem fra overtidsjobbing. Rennende nese og kosebukser er vel kanskje ikke det mest imøtekommende man kan tenke seg. Er han heldig ligger det også kanskje en Beck-episode eller to på lur!Tullefrans3 kommentarer

Cecilie

23.sep.2009 kl.08:13

Det så ut som en herlig helg! og så mye fint du har kjøpt på loppis :) Tenker speilet blir skikkelig fint med maling. Lurer på om bestemor har et sånn turkis stettefat, det må jeg sjekke ut neste gang jeg skal hjem ;)

Ha en fin onsdag :)

Marthe

23.sep.2009 kl.13:00

Maten så nydelig ut, speilet var utrolig fint, stettefatet skulle gjerne vært mitt, kirsebærkoppene vil jeg komme å spise kirsebær av, fotballteppet var herlig tullefransete og uglene var RÅKULE!!! Kort oppsummert. Har jeg sagt at du er finere enn finest, forresten? For det er du!

Kirsti-Marie

01.okt.2009 kl.16:39

HA HA HA nei nå må jeg le:):) først så jeg du hadde pingu på bloggen din, og at han driver og sniker seg med på bilder her og der:)
deretter så jeg at du har sånne kirsebærskåler som mamma hadde da jeg var liten. brakte tilbake mange gamle og fine minner:) og SÅ har du fått to nye venner i posten, og jeg hadde nesten helt lik ugle da jeg var liten (1 eller 2 år),som jeg hadde arvet. thanx for making my day:) små barn, store gleder. hehe:P
ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits