Helgestund er gull i grunn

Endelig er det helg nok en gang! Den følelsen helga gir når den står på trappen og venter er like herlig hver gang. Nå er jeg heldigvis ikke i en slik posisjon at jeg jobber noe særlig i helgene, men det gjorde jeg nesten alltid før. Det rare var at den gode følelsen faktisk alltid var tilstedet hver fredag, på tross av viten om en arbeidsdag i vente, og en klokke som ringer alt for tidlig lørdag morgen. Av og til er det veldig godt å ikke ha en eneste plan for helga, annet enn å ta det som det kommer og kose seg i hverandres selskap. Imidlertid er det også strålende med en helg spekket av planer man ser frem til å gjennomføre! Denne helgen er av den sistnevnte typen. I kveld skal vi på kino i Lillestrøm for å se den etterlengtede filmen Jenta som lekte med ilden. Stieg Larssons triologi gikk ned på høykant, og jo lenger ut jeg kom i historien - desto vanskeligere var det å trekke seg tilbake til virkeligheten etter endt leseøkt. Det er jo dessverre ofte slik at filmer basert på bøker sjelden lever opp til bøkenes fantastiske univers, men tolkningen av Menn som hater kvinner syntes jeg faktisk var overraskende bra! Filmen starter klokken 22:10 i kveld, og da rekker vi kanskje å få med oss sesongpremieren av Nytt på Nytt klokken 20:55. Det er også lite som er så helg for meg som Nytt på nytt, Skavlan og Skal vi danse. Jeg er jo som kjent et rutinemenneske, og det skal lite til for å bringe frem godfølelsen hos meg.

960xjentajenta
Bilder hentet fra Dagbladet.no


På lørdag har H tatt på seg en tidlig lørdagsvakt, men med en gang han er ferdig reiser vi hjem til Drammen. Før vi kommer så langt skal vi imidlertid stoppe på Tranby i Lier for å ta en kikk på loppemarkedet i Tranbyhallen. Jeg har allerede skrevet en liste over ting jeg virkelig ønsker å finne der, men jeg vet jo ingenting om hvordan akkurat dette markedet pleier å arte seg. Det blir uansett spennende å se! Når vi er ferdig der reiser vi inn til Anti og R for middag, festlig lag og Rock Band-øving. Dette varer nok ut i de lange nattetimer, og når vi er over i søndag er det forballkamp som gjelder. Da tar Strømsgodset imot Fredrikstad på Marienlyst i Drammen, og denne kampen er særdeles viktig for Godsets videre overlevelse i Tippeligaen. Det blir altså en thriller.

godset68080e
Forhåpentlig blir vi vitne til feiring som dette.


Nå gleder jeg meg veldig til H kommer hjem fra jobb, og helga begynner for fullt!
Håper helga blir vellykket på alle fronter, og for alle bloggvenner.
God helg!


Tullefrans


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits