Sykedager

De siste par dagene har formen vært en smule nedadgående. Med magevondt, hodevondt og generell slapphet har det ikke blitt gjort noen stormskritt på studiefronten, men jeg har imidlertid fått godfølelsen et par ganger likevel. H har kjøpt en hel haug med Beck-episoder, og vi har trålet oss gjennom 7-8 stykker allerede. Det er virkelig en bra serie! Krim blandet med lun humor og tvister er ikke å forakte!

muafram

Ellers har jeg prøvd å styrke immunforsvaret litt ved å både spise og drikke frukt. Om det ikke hjelper, så er det i alle fall kjempegodt!

blogg beck og mat 015
blogg beck og mat 017

Når man er syk så er det også ofte en fordel med middag som ikke tar evigheter å tilberede (jeg skylder fortsatt H en treretters), og da fant jeg inspirasjon i Cecilies variant av pasta med chillipølse. Det ble Fullkornspasta med pepperoni, kjøttboller og tomatsaus.

blogg beck og mat 028

Jeg startet med å steke hvitløk og kjøttboller før jeg tilsatte pepperoni og litt fersk basilikum for smaken sin del.
blogg beck og mat 030

Når pastaen nesten var ferdigkokt blandet jeg inn tomatsaus i kjøttblandingen, slik at den skulle rekke å bli god og varm. Pastaen blandet jeg så med litt ruccolasalat, og mikset til slutt hele herligheten sammen. Basilikum og rucolla fungerer veldig fint som garnityr.
blogg beck og mat 031

Voila! Det ser altså ikke lekkert ut, men jeg var så sulten da denne var klar at bildet rett og slett ikke ble prioritert. Men godt var det i alle fall! Enda gladere ble jeg da H nok en gang disket opp med banansplitt utover kvelden. Man kan virkelig smake at det ikke er sunt, men guri malla så godt det er!

Nå skal jeg prøve å komme meg litt ut, da sola skinner over Skedsmo i dag! Frukt og frisk luft skal nok gjøre trikset, og få meg tilbake i aksjon igjen.


Tullefrans


Én kommentar

Cecilie

09.sep.2009 kl.17:24

Oi det så godt ut med kjøttboller sammen med pølse! Det skal jeg prøve neste gang ;) God bedring!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits