Ti ting jeg ikke klarer meg uten

Etter en opprfordring fra  Cecilie har jeg nå tenkt meg om lenge og vel, og her er listen over de ti tingene jeg for øyeblikket ikke tror jeg kan klare meg uten. Ting endrer seg riktignok fort, og kan hende jeg i morgen ikke føler for å leve uten småkaker. Men her kommer lista i alle fall! Rekkefølgen er nokså tilfeldig.

1: STORE VESKER

mj11337418blackh

Jeg er en person som heller har med meg litt for mye enn litt for lite, og man kan strengt tatt aldri vite når man får bruk for hårbørste, en ekstra genser eller noen telys. Man må jo ha plass til alt dette lille ekstra. Marc Jacobs er favoritten selv om jeg ikke kan skryte på meg å eie en slik herlighet.


2: SALT

saltwideweb470x3080

Jeg er veldig glad i alt som er salt. Salt mat, salt kjeks, salt lakris, salte bjørner...


3: INTERNETT

ice02

Jeg bruker internett til alt. Vår leverandør er Ice, og den kunne vel av og til oppført seg litt bedre overfor oss. Det er sjelden jeg blir mer fascinert enn når jeg støter på en PC med lynhastig navigering mellom nettsider. Da er jeg solgt!


4: PINGU

022

En god turkamerat, venn og kosegris er alltid god å ha.


5: BALSAM

badhairday

Ellers kan jeg fort risikere å se slik ut. Når jeg legger meg om kvelden oppfører håret seg pent og danser elegant og glatt (for å danne et lite bilde) rundt fjeset mitt. Når jeg våkner er jeg likevel alltid en eldre verson av Ronja Røverdatter.


6: SVART MASCARA

229

Det er ikke mye sminke jeg ikke klarer meg uten, men mascara er et must for meg. I og med at jeg nesten ikke eier øyenbryn, er det kjekt å kunne markere øyepartiet på andre måter. Merke er nokså irrelevant, og jeg ser egentlig sjelden forskjell på resultatene. Diorshow gjør seg imidlertid godt på baderomshylla!


7: EN GOD FILM

dcoldm

Når H setter igang hjemmekinoen er det mye som skal få meg til å takke nei. Film er en stor lidenskap for meg, og en religion for H. Når jeg er ferdig med dette innlegget skal vi trekke ned for å se Australia.


8: MOBILEN MIN

sonyericssont707closed

Jeg er en heldig eier av den rosa skapningen i midten. Det er nok en klisjé, men dersom jeg ikke finner mobilen min får jeg en mild variant av panikkangst. I kombinasjon med punkt én oppstår det ofte ubehagelige situasjoner når mobilen roter seg bort sammen med den ekstra genseren, og jeg tror en stakket stund at jeg har mistet den.


9: STEARINLYS

193554494e627c7ab79

Uansett årstid, tid eller syssel - stearinlysene blir tent. Stemningen de skaper er virkelig beroligende og god, og er et must både på stue og soverom.


10: SKJERF

silkscarfslao01

En god grunn til å ønske høsten og vinteren hjertlig velkomne er at jeg endelig kan ta frem og børste støvet av skjerfkolleksjonen min. Jeg har ett i hver farge, og hver farge i alle typer stoff. Skjerf gjør antrekk!

                                                                                                                                                                                                                      

Det var min liste. Jeg må si meg ganske fornøyd med livet mitt når de ti tingene jeg ikke klarer meg uten arter seg på denne måten. Nå er helgen snart over, og jeg gyver igjen snart løs på en ny pliktoppfyllende og innholdsrik uke. Jeg skal i alle fall gjøre mitt ytterste for at det skal gå akkurat sånn!


Tullefrans

Én kommentar

Cecilie

07.sep.2009 kl.21:26

Jeg klarer meg faktisk ikke uten mascara og store vesker ;) Det glemte jeg helt i farten!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits