Når naboene forfølger deg

Her vi bor er vi regelrett omgitt av naboer. Kanskje så omgitt som det går an å bli, uten å bo i blokk. De fleste holder seg for seg selv, mens andre sitter på verandaen i all slags vær i håp om å få et glimt av passerende mennesker. Noen av disse reiser seg også når jeg passerer, og sniker seg liksom tilfeldig bort til hekken der det er bedre utsikt. Men det er imidlertid ikke disse, svært så observante, naboene som har plaget meg i natt, men den koselige damen rett over veien. Jeg våknet nemlig i sekstiden av en drøm som fikk meg til å stusse litt. Her er scenarioet:

Jeg sitter i sofaen i stua med en pensumbok, da jeg hører at det ringer på døra. Jeg lukker opp, for å se den trivelige nabodamen stå der i øsende regn og smile. Før jeg rekker å si noe begynner hun å snakke om kongehuset, og om hvordan Dronning Sonja kan risikere å bli eldre enn Kong Harald om dette fortsetter. Hun skifter imidlertid raskt tema, og tar for seg det kommende Stortingsvalget. Hun sier at hun selv har bestemt  seg for å stemme blått, men ikke FrP om jeg skulle tro det. Hun spør meg hva jeg skal stemme, men før jeg rekker å svare så avbryter hun meg. Hun sier at datteren hennes har tungt for dette med politikk. Hun skjønner nemlig ikke, ifølge mor, noe som helst av hva som foregår, og hva dette valget egentlig innebærer. Det datteren derimot er veldig interessert i er musikk. I den anledning lurer min kjære nabo på om jeg kunne være så snill å lage en liten "ræpp" som jeg kan fremføre for datteren på valgdagen. På den måten vil hun ikke føle seg så utenfor.

drm686921i
Bildet er hentet fra TV2 nett.


Da våknet jeg.
Det er sjelden drømmene mine er så klare og sammenhengende, og det er moro når det først skjer! Tidligere hadde jeg en drømmebok jeg skrev ned alle drømmene mine i, men den har dessverre gått tapt. Kanskje det er på tide å begynne med noteringen igjen? Jeg har i alle fall tenkt litt på betydningen av denne drømmen, og har kommet frem til at TV2 må være innblandet. Gårsdagens "værstunt" gjorde nemlig såpass inntrykk på meg at jeg var rød langt ut i sporten. Jeg kan også veldig lett vippes av pinnen når ting ikke er akkurat som de skal være. Når værmeldingen synges blir jeg både flau, rar og litt utslitt, og sånt virker naturlig nok inn på nattesøvnen. Det tok meg også forresten flere dager å komme meg igjen etter at busstoppen hadde flyttet på seg en kveld etter jobb. Ingen kan vel klandre meg for ikke å være et rutinemenneske.

Og nå er det helg! Helgerutinene skal inntas, og dagene skal (som vanlig) nytes til det fulle. I dag blir det middag og film, og i morgen skal vi sprelle litt med noen av H`s kollegaer. Alt i alt ser planene livlige ut, og jeg er rutinemessig glad og fornøyd!

God helg til alle sammen!

Tullefrans

7 kommentarer

AM

04.sep.2009 kl.14:57

Hihi, fønni! :) God helg!!

det er mamman sin det.

04.sep.2009 kl.19:42

Ha,ha.Herlig beskrivelse av en interessant drøm..En riktig god og urutinert helg til deg og H.

cissi

04.sep.2009 kl.20:46

haha söt bild!

H

05.sep.2009 kl.09:19

Jeg er på jobb. Starter en uke fri fra og med kl: 13:00 idag.

Gleder meg

H

Cecilie

05.sep.2009 kl.11:03

Guri, for en drøm! Haha jeg så på en måte hun naboen din for meg! :) Jeg ble også litt flau av værmeldingen og gjemte hodet bak puten!

Eva

06.sep.2009 kl.16:29

Sv: Tusen takk :) Jeg har vurdert å ikke skrive på dialekt, da blir det nynorsk. Jeg liker ikke bokmål! Men skal vurdere det mer. Mange som sa det :)

Anti

13.sep.2009 kl.18:37

Den latteren satt i lenge:) hoooo...
Jeg vedder på at hvis det hadde skjedd i virkeligheten, hadde det jo vært litt vanskelig å si nei også!
du vil vel ikke at den musikkglade nabojenta skal føle seg utenfor!
hehe..:)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits