Søndagssukker

Helga er snart forbi, men jeg klager ikke. Jeg har definitivt ladet batteriene, og er fit for fight når klokker og bjeller vekker meg i morgen tidlig. Alle elementer til en god kjærestehelg har vært tilstedet! Jeg og H har sovet ut, spilt Buzz, drukket øl, spist god mat og kost oss med helgeTV - denne gang representert ved Komiprisen 2009. Helgas fantastiske særpreg manifesterte seg dog max i dag tidlig, da jeg og H ble liggende lenge i senga med laptop og varme dyner, kun for å le av tragikomiske klipp fra The X-factor UK.

I og med at helga ikke er ved sin ende riktig enda, så koser jeg meg nå med is (det er jo tross alt nesten pålagt);

blogg is 001
blogg is 002
Kombinasjonen av kirsebær, mint, sjokolade og søt pingvin er uslåelig.

Jeg er også av den typen som elsker fotball, i tillegg til is, og som dermed koser meg gløgg ihjel når det er fotballrunde på TV. Det er det også i skrivende stund, så jeg får vel runde av for å komme med ned i kjelleren der H sitter og jubler! Det har nemlig virkelig gått vår vei denne helga, og det kan se ut til at oppturen fortsetter!

Tullefrans

2 kommentarer

Marthe

30.aug.2009 kl.22:10

Haha, først og fremst, jeg lo meg skakk av det forrige innlegget! Der har vi lokalavisa si! Som journalist noterer jeg skrivestil og ordlyd bak øret og tar det med meg videre på min vei.

NAM, denne iskombinasjonen så fantastisk digg ut. Har ikke smakt noen av disse, men gjett hva som havner i handlekurven min snarest? Oh, yes, disse iskremene;)

Du er hjertelig, hjertelig velkommen hit i morgen:) Hurra og jippi, jeg gleder meg skakk som en krakk! Stikkord: Munch museet og Tøyen senteret. Vet du ikke hvor det er må du bare ringe. Men alle t-baner fører til Tøyen, og derfra er det to minutt å gå til oss. Call me baby:)

Ha en god natt kjære deg!

Cecilie

30.aug.2009 kl.23:10

Kjente jeg fikk akutt lyst på sånn iskje! Den var så fiin :) Har en følelse av at du liker pingviner like godt som meg!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits