Nye skatter!

I dag sto jeg opp grytidlig (som for meg er 06:30) for å utnytte Blinderns lesepotensial og seminartilbud. Med naken-mann-boka i veska troppet jeg opp på det beryktede morgentoget, for å få mitt livs intimopplevelse. Toget var smekkfullt! Og da snakker vi så fullt at det var med nød og neppe alle kom med. Takket være musikken i ørene mine fikk jeg heldigvis overdøvet damen som spiste banan tre centimeter fra fjeset mitt, og jeg var også rask til å benytte meg av universitetets nyinnkjøpte håndvaskmaskiner da jeg var vel fremme. Får man ikke svineinfluensa på morgentoget, så får man det aldri.

Dagens høydepunkt har imidlertid vært etter at studentpliktene var unnagjort. Jeg dro på shopping! Om ikke så forferdelig lenge skal jeg nemlig i et bryllup i Trondheimsdistriktet, og jeg er ikke i den særstillingen at jeg bare kan hive på meg en mørk dress. Etter mye om og men fant jeg tilslutt et antrekk jeg ble rimelig fornøyd med.

blogg kjole 013
blogg kjole 014
Denne kjolen kjøpte jeg på Sorbet for 799,-, og den satt som et skudd! Jeg
vet at man vanligvis ikke skal benytte svart i et bryllup, men dette brudeparet
gir meg neppe smekk på grunn av denne.

blogg kjole 020
Disse skoene syntes jeg også var knallfine! De kostet meg 599,- på Eurosko.

Jeg har også kjøpt meg noe(n) som jeg har siklet på lenge! Nemlig...
blogg kjole 017
Et rådyr fra kremmerhuset!

Mange ville nok dødd fremfor å kjøpe slike loppemarkedskatter i en kommersiell og masseproduserende butikk. Slik er imidlertid ikke jeg. Ønsker jeg en slitt "look" på møblene mine så kan jeg enten traske på loppemarkeder etter den perfekte komoden, jeg kan kjøpe en ny og "slite" den selv, eller jeg kan kjøpe den ferdigslitt fra Bohus eller Skeidar. For min del spiller det absolutt ingen rolle så lenge jeg får til uttrykket jeg er ute etter. Og jeg er heller ikke flau over å innrømme at jeg mer enn gjerne handler på IKEA - selv om jeg risikerer å sitte igjen med det samme utgangspunktet som alle andre. Det viktigste er jo tross alt å trives i sine omgivelser - enten stolen du sitter i er fra Europris eller 1700-tallets Frankrike. Gjør du til ditt eget vil ingen uansett ha det akkurat som deg! Likevel er jeg nødt til å legge til at jeg elsker loppemarked også ;-) .

Og sist, men ikke minst; middagstips! Dette er en litt spesiell, men merkverdig treffende kombinasjon. Idéen kom til meg da jeg småblakk og sliten skulle lage meg middag en kald og våt Bergenskveld - nemlig pitabrød med fiskepinner, salat og salsa.
blogg kjole 012
Det er bedre enn det ser ut. Og jeg fikk osgå benyttet skålene jeg kjøpte i Spania!

Enjoy!

Tullefrans6 kommentarer

Capuccinodryss

27.aug.2009 kl.22:53

Aiai! Det her ser veldig bra ut. Gratulere!

Cecilie

28.aug.2009 kl.07:37

Så mye fint du har kjøpt :) Både kjole, sko og rådyr! Fiskepinner i pitabrød hørtes spennende ut, samboeren min elsker fiskepinner og potetmos, kjenner jeg trenger å prøve noe annet! Så neste gang blir det med pitabrød. Takk for tips :D

Ha en fin dag :)

Marthe

28.aug.2009 kl.10:07

Denne kjolen blir du smashings rålekker i Fransemor!:D Tør vi håpe på et bilde? Du er vakker:) Og jeg er heeelt enig med deg når det kommer til møbler og stæsj til huset. Det er meg revnende likegyldig hvor det kommer fra, bare det snakker til hjertet mitt. Og det gjorde dette rådyret! Ohhh, så fint...

Hm, fiskepinner i pita? Ja ja, det er nå hvertfall en bedre kombo enn Rasmus sin spesialrett: fiskepinner og spaghetti. Må si at jeg ikke er særlig glad i fiskepinner. Tror det har noe med traumatiske middagsopplevelser i barndommen. Men jeg må jo faktisk innrømme at det så ganske godt ut. Søren Teigen, du holder på å omvende meg. Ettersom jeg skriver nå kjenner jeg lysten på fiskepinner i pitabrød virkelig kommer sigende. Takk for den;)

kan ikke vi ha date på mandag!?? Ja, ja, ja! Jeg er klar som et egg! Vil du komme hit? Eller skal vi møtes i sentrum? Whatever som er best for deg kjære- jeg stiller!

Og hvis du hjelper meg med å flytte drømmehuset mitt til Drammen, skal jeg jammen flytte dit. Jeg lover!

det er mamman sin det.

28.aug.2009 kl.10:50

Kjermpefin kjole og sko..det antrekket blir nok flott på deg, Maren. Anngående fiskepinnene, ,,,så får vel jeg også prøve det da. Sees snart. Ha en topp helg sammen med H.

Tullefrans

28.aug.2009 kl.11:18

Hihi, i bakgrunnen ser vi han store blå fra Monsterfabrikken. Jeg blir nok aldri voksen...

AM

28.aug.2009 kl.12:01

Takk for tekst-på-brødboks-tips! Likte spesielt godt "Sulten?" og "Små smuler". Er helt enig med deg når det kommer til hvor man kjøper ting - det viktigste er jo å trives i sine omgivelser. Jeg skal faktisk på IKEA igjen snart sammen med mamma, og jeg gleder meg til å titte rundt etter fine ting. Litt annerledes enn å ha med seg kjæresten som er en smule utålmodig der... lik ganske mange andre mannfolk!

Veldig fin kjole! Men fiskepinnene holder jeg meg unna ;)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits