Da var vi i gang! Nok en gang...

I går trappet jeg opp på Blindern med blanke ark (bokstavelig talt), sunn skepsis og godt mot. Jeg har nemlig startet på det som forhåpentligvis blir mitt siste år før jeg oppnår en bachelorgrad innenfor samfunn. Jeg føler virkelig at jeg har tilbragt nok tid på universitetet snart når jeg nå setter i gang med mitt fjerde år som student. Jeg har sveipet gjennom alt fra menneskerettigheter, russisk, politikk, økonomi og sentraleuropeisk historie til likestilling, medievitenskap og filosofi. Det som nå opptar meg er de to temmelig ulike, men samtidig besnærende ofte beslektede, temaene kjønn og likestilling samt medievitenskap. Medier er i fokus, men med en slags underliggende pekefinger rettet mot kjønnstematikk. Spennende er det, men det finnes kanskje en grense for hvor lenge man ønsker å leve et liv der alt bare nesten går rundt. Jeg er også nokså lei den nagende følelsen av dårlig samvittighet etter å ha brukt en hel lørdag på alt annet enn skole.

Men nå er jeg uansett i gang! Jeg sier i år som jeg sier hvert år: I år skal jeg være kjempeflink og lese til hver forelesning på forhånd, samt lese litt hver dag, notere flittig og søke meg til kunnskap utenfor pensum. Vi får se hvordan det går! Jeg er i alle fall kravstor nok til meg selv.


blogg 004
Så, sånn er det! Lesingen blir litt hyggeligere når jeg er flink til å lage meg te.
Og for den observante så
er det virkelig en naken mann jeg leser om...
blogg 001
Jeg har fnist både én og to ganger da jeg fant ut at denne boka var på pensum.

Men over til noe helt annet. Det er ganske varmt! Faktisk så varmt at stearinlysene har smeltet. Den tiden trodde jeg faktisk var forbi, men den gang ei.
blogg 005
Hvem sa høst?

Ha en fortsatt fin uke!

Tullefrans

6 kommentarer

Cecilie

25.aug.2009 kl.17:19

Hva er det du egentlig studerer? Siden du har slike bøker på pensum mener jeg ;) Neida.. Så spennende ut da! Merker jeg savner litt å studere.. pittelitt..

det er mamman sin det.

25.aug.2009 kl.18:16

Anbefaler bloggen din videre. Moro å lese det du skriver...

Mrs Maker

25.aug.2009 kl.18:50

sv; Bra noen føler det samme som meg ;D

Cecilie

25.aug.2009 kl.18:53

Det blir sikkert gøy :) Uansett bra med litt annet enn det "vanlige"! Syntes det er spennende med kjønn osv... hatt en del om det vedrørende barn!

AM

25.aug.2009 kl.22:30

Tullefrans: Tusen takk for kommentarer på bloggen min:) Jeg har også tenkt på dispenser siden man da kan pumpe. Takk for tips om Lucky Duck, jeg har faktisk kjøpt dispenseren til badet der som det er bilde av en hånd på, kanskje den er lik? Og ja, tror nok jeg må prøve meg på litt alternativ oppbevaring av eks. telys og teposer. Har noe mer på hylla nå som jeg skal vise bilder av etterhvert. Lykke til med nytt studieår :)

Marthe

27.aug.2009 kl.10:42

Kjære Tullefransen min!

Ikke kom her å påstå at boken med den hotte mannen ikke var grunnen til at du valgte dette faget? Tihi, nå er det jeg som er tullefrans her.. Den tv2-boka har jeg også hatt på pensum faktisk!

Møte og kvalitetstid påkreves snarlig, Teigen! Når har du tid? Jeg tropper enten opp på kafè eller ber deg hit- alt etter hva som passer deg best:) Kan ikke vente, jeg savner'ræ! Masse!!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits