Sommerferiens siste krampetrekning

Det er noe helt eget og spesielt med å reise på en ferie man har sett frem til i lang lang tid. Ekstra fint er det jo også når du reiser med et av de viktigste menneskene i livet ditt. Du vet på forhånd at dette vil gå bra, og alle ønsker blir selvfølgelig innfridd. Natt til lørdag kom jeg og H hjem etter ti fantastiske dager i Sør-Spania, der vi bodde hos min storesøster i hennes families gigantiske hus med havutsikt, tre bad og basseng på taket. Jeg kjenner virkelig at de gode følelsene strømmer på her jeg sitter hjemme foran min trofaste laptop og skriver om  det hele! Turen nedover gikk veldig fint, selv om Norwegian virkelig ikke kan skryte av komfort. Vel fremme slo varmen oss i ansiktet, og vi fikk raskt bekreftet at tanken på å la alle langermede gensere og lange bukser ligge hjemme bar frukter. Dette var vel min femte (?) og H`s tredje Spaniatur, og landet har nok en gang levd opp til forventningene! For å illustrere hva vi har opplevd og for å spre litt sommerstemning legger jeg ut noen bilder fra årets høydepunkt:

054
Dette er La Feria i Málaga - en årlig ukeslang begivenhet som byr på fest og
fra morgen til... Ja, morgen.

093
Middelhavet var virkelig varmt og godt - selv etter å ha stekt seg i sola i timesvis!

094
Strendene langs Solkysten forlokket selv på kveldstid.

253
Gradestokken nådde nesten sitt maksimum, og vi hørte rykter om regnvær
hjemme i Norge. Jeg innrømmer at vi godtet oss litt på grunn av dette.

133
Dagstur til Fuengirola.

249
Pingu kan krysse av enda et land på sin globetrotter-liste, og poserer her med
husets utsikt i bakgrunnen. Den var virkelig fantastisk!

115
Når stranda var full (noe den som regel var), var det godt å kunne trekke seg
tilbake til soltaket i heimen.

154
I ettertid vil jeg kalle det en del av sjarmen at vi mottok to små poser med frosne
eplebiter da H bestile "two big pommes frites".

197
Sjarmerende er også milevis med strandpromenade.

271
Det er godt å tenke på at sol, ferie og familie tross alt bare er en fin flytur unna.

Jeg har også klart å bli brun, noe jeg ikke har vært (naturlig) på flere år. Den brunfargen kom godt med da vi uten å freshe oss opp nevneverdig dro rett til Drammen fra Gardermoen natt til lørdag, for å oppleve de siste timene av H`s storesøsters overraskelsesbryllup. Vi hadde visst om dette en stund, da vår Spaniatur kræsjet med den store dagen. Andre gjester var imidlertid forberedt på grillfest, og skal vi tro brudeparet var det mange sjokkerte fjes da et staselig par møtte dem. Sen ankomst til flyplassen, lang reisevei og veiarbeid i hytt og pine klarte ikke å stoppe oss fra å kaste oss rundt og så smått få delta på den store dagen. Det var veldig flott! Gratulerer så masse til dere.

Nå skal klesvasken henges opp, koffert ryddes vekk og sommerbildene studeres og omtales. Jeg holder da fast på sommeren så lenge jeg kan! Likevel kan sommeren fort bli et minne, da jeg allerede i morgen setter i gang med mitt siste år på Blindern. Kanskje blir det godt å komme seg tilbake til hverdagen igjen tross alt.

Fortsatt god sommer så lenge det varer!

Tullefrans


3 kommentarer

det er mamman sin det.

23.aug.2009 kl.22:23

Flott beskrivelse av ferien..Artig å se at Pingu holder seg like godt..han har blitt en bereist herremann.

Hanne G.

24.aug.2009 kl.00:24

Er ikke pommes epler på fransk?

Tullefrans

24.aug.2009 kl.08:02

Var det i Frankrike vi var? H trodde jo hele tiden vi var i Hellas, men det var jo det vi fortalte ham.

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte. Free Counters
Free Counter

Kategorier

Arkiv

hits