Gode dager i godt selskap

På torsdag kjørte vi som planlagt inn i Telemarks vakre natur for å nyte en langhelg på min kjæres familiehytte i Skuldalen. Vi hadde begge sett frem til dette i lang lang  tid da vi har jobbet og slitt hele sommeren, mens venner og bekjente har feriert opp og ned i mente. Det mest fantastiske er at turen ble akkurat like bra som forutsett - om ikke bedre! Første stopp for meg og H var på Vålerenga i Oslo for å plukke opp en av turdeltagerene. Det var nemlig ikke bare vi som skulle nyte fjellets gjestfrihet, men hele sju mennesker sammenlagt. En herlig gjeng med sans for kortspill, røverhistorier, øl og frisk luft. Da vi fikk krabbet oss oppover fjellveien i H`s trofaste suzuki ble vi tatt i mot med grillmat og solskinn, og den gode følelsen fulgte oss gjennom hele helgen. I løpet av tiden har vi...


049
Tjuvlånt en liten båt og satt den pent tilbake igjen

086
Fanget en fisk til pus

080
Verdsatt firehjulstrekkere

098
Gjeta sauer

120
Og generelt sett kost oss med alt som hører hjemme på en skikkelig hytttetur.


Takk for en fantastisk helg alle sammen! Jeg blir stadig gledelig begeistret over hva dette flotte landet har å by på. Og ikke minst hva gode venner kan gjøre for humøret! Nå skal klær vaskes og Spaniagarderoben finnes frem sånn at vi igjen er klare for tur på tirsdag. Ferie er fantastisk!

Tullefrans
Én kommentar

Cecilie

11.aug.2009 kl.17:35

Det så ut som dere har hatt det riktig så fint! God tur til spania :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits