Introducing... Pingu!

Jeg har i flere år nå hatt en trofast følgesvenn. Denne følgesvennen har vært med meg på flyttelass, dagsturer, lange ferier og kvelder med hjemmekos. Dette er den noe kjente Pingu. Pingu ble i sin tid solgt som julepynt på et enormt julemarked i Drammen lille julaften 2006, og fra den dagen har vi vært uadskillelige. Han er en globetrotter av rang, og har i løpet av denne korte tiden vært i Danmark, Belgia, Estland, Finland og Egypt, i tillegg til Norges største byer blant annet. Pingu er på mange måter en maskot for meg, og H og Pingu kommer heldigvis godt overens. Det er bra, i og med at en lengre biltur ligger fremfor oss alle tre om ikke lenge! For å lade opp til ferien på en god måte, vil jeg presentere tidligere ferier - representert ved vår alles kjære Pingu.

103
Pingu i København.

1363604
Pingu i Belgia på St. Patricks Day. Pingu fikk dette skjerfet på bar kvelden før.

1323272
Pingu foran pyramidene i Kairo

126
Pingu speider etter seler i Hirtshals.


Pingu er rett og slett der jeg er. Han har fått mange fans allerede, og nyter livet som opplevelsespingvin! Ei god venninne av meg vurderte en stund å skaffe seg sin egen Pingu, men klarte det ikke fordi det var jo ikke Pingu-Pingu!

Litt moro må man jo ha det selv om man begynner å bli voksen!

Tulefrans

3 kommentarer

Cecilie

07.aug.2009 kl.06:31

haha så kult! Jeg har en helt lik pingu som helt klart ikke er like bereist som din! Kanskje jeg må gjøre noe med den saken :)

Hanne G.

07.aug.2009 kl.17:00

Haha!
Gleder meg til å se bilde av ham i den gule genseren jeg lagde. *stolt tante*

Han blir vel med til Spania? Håper han kommer overens med sin kusine.

Solfrid

07.aug.2009 kl.19:46

Så søt pingu! Jeg har en mus jeg kaller Mussi, hu har også vært med overalt, men har aldri tenkt på å ta bilde av henne! Jeg har foresten også vært i Kairo, har elsk for pyramider!

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits