Sommerferie i siste litenI morgen skjer det jeg har ventet på i hele år! En stund så det ut til at det neppe kom til å bli noe av, men for ikke så lenge siden ble det bekreftet: Jeg skal på sommerferie! Og dette er ikke snakk om en hvilken som helst ferie, dette er en ferie i to faser som inneholder de tre tingene jeg verdsetter mest når det kommer til et skikkelig avbrekk; Restitusjon, sol og mennesker som står deg nær. Punkt en og tre finner vi i turens første etappe, hvor jeg og H retter snuten mot Telemark og den mest fantastiske plassen jeg har opplevd i dette landet. Min kjære svigerfamilie eier nemlig en gammel sæter i Skuldalen. Det er dønn stille, frisk luft, fantastiske naturopplevelser og fyr i peisen. Vann henter man i brønnen på tunet, og kaffe lager man på den gode gamle jøtulen. Sætra er fantastisk både sommer og vinter, men jeg må innrømme at det blir godt å kunne benytte firehjulstrekkeren hele veien opp i morgen. Påsken bar nemlig preg av svært bløt snø og en Tullefrans som var vel optimistisk i forkant med tanke på tapte skiferdigheter.


038
Er ikke dette livet, så vet ikke jeg!

Etter en langhelg med noen av Norges fremste naturopplevelser rekker vi knapt å pakke om før vi setter oss på flyet og reiser sørover. Punkt tre gjelder fortsatt i stor grad her, men her kommer også sola garantert inn! Vi flyr hele veien fra Oslo til Málaga, Spania, for å bo halvannen uke hos min eneste søster med hennes mann og barn for å leve livets glade dager i strandbyen Torremolinos. Min søster er nemlig særdeles bosatt der nede, selv om hun verken er pensjonist eller FrP-forkjemper. Jeg og H har laget en A4-side med forslag og krav til hva som må gjøres og sees der nede, så restitusjonen ser vi kanskje ikke mer til. Men, guri, som jeg gleder meg til det! Sangria og shopping kombinert med familie og sommerkjoler.

torremolinos
Ok, så er kanskje dette litt restitusjon for meg...


Tullefrans

3 kommentarer

Hanne G.

05.aug.2009 kl.22:42

Er det en sjans for at jeg kan ta en titt på denne A4-lista før dere kommer? *ble litt nervøs*

God tur te fjells!
Fjols til fjells?

Cecilie

06.aug.2009 kl.08:01

Så fin blogg du har :) Håper du får en fin ferie!

Tullefrans

06.aug.2009 kl.10:52

Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits