Gleden av å sette planer ut i live

I dag starter jeg blogg! Jeg har snakket om det en stund, og sugd til meg inspirasjon og guts fra kjente og ukjente bloggere. Spesielt kan jeg takke min kjære Marthe som blogger under navnet Thinktank som virkelig satte igang en prosess her på hjemmefronten. Lenge før denne bloggen nå har sett dagens lys har jeg med Marthe i bakhodet sett for meg hva som kunne egnet seg som bloggmateriale fra dag til dag. Tanken har begeistret meg, men tvilen har også kommet snikende når jeg har vært skremmende nær å starte noe eget; Tror jeg virkelig at det jeg observerer, forteller om og mener noe om er såpass interessant at det bør offentliggjøres? Det er et spørsmål man neppe kan finne noe entydig svar på. I alle fall ikke før man har forsøkt! Og om jeg ender opp med å kun skrive for meg selv og muligens noen velmenende bekjente, er jo fortsatt ingen skade skjedd.

Da jeg første bestemte meg for å følge min barndomsvenninnes stadige motto "gjør det, gjør det, gjennomfør det!" så er dagen i dag en god dag å starte på. Jeg har akkurat gjennomført min tjuetredje bursdagsfeiring, og jeg og min kjæreste kjære, H, har ett års jubileum i dag. Dagen i dag er også en merkedag for et fotballlag kledd i blått. Alt i alt en dag man ville tro er full av god karma! I og med at været ikke er på sitt beste i øyeblikket klarer jeg ikke ha dårlig samvittighet for å plassere meg foran datamaskinen på en lenge etterlengtet fridag. Det er også tross alt ikke mer enn en uke til jeg og H reiser på ferie sammen! Ferien blir todelt og vil bestå av travelt, kommersielt byliv i stekende varme og hyttetur i Norges vakreste natur uten annet selskap enn hverandre, nær familie og damen som hjemsøker stedet. Jeg gleder meg faktisk så mye at jeg allerede har pakkelisten klar!

Ha en fortsatt fin dag, om noen skulle finne på å rote seg inn hit!

Tullefrans

4 kommentarer

Det er søstra si det!

29.jul.2009 kl.20:39

Hei!
Første kommentar!
Gratulerer med blogg. Få den en sånn teller sånn at du ser hvor mange som er innom! Du må sjekke om du får opp min blogg ved å klikke på navnet mitt, det burde funke.. Der ser du sånne tellere også, hvis du ikke forstår det kan det hende jeg kan hjelpe.. Gleder oss til å se dere snart!

Det er søstra si det!

29.jul.2009 kl.20:43

Hæ? Det funka ikke? Altså, jeg /ser/ jo det. Men i alle dager..det funker jo når jeg kommenterer på andre blogger..!

*grubler*

Tullefrans

29.jul.2009 kl.21:43

Hei! Bruker ikke du bloggspot da? Kanskje det er anderledes der. Takk for tilliten kan jeg vel si! :-)

Det er søstra si det!

29.jul.2009 kl.23:21

Jo men når jeg kommenterer på andres blogg.no kan man trykke på navnet mitt og min blogg kommer opp..! Sikker på at du ikke må godkjenne meg eller no?

Skriv en ny kommentar

Tullefrans

Tullefrans

23, Drammen

Ei glad og engasjert jente som nyter livet med mannen i mitt liv på ukjente trakter. Drømmen er å en dag kunne vende hjem til Elvebyen for å bygge og bo, men i mellomtiden nyter vi stigeklatringen og hverdagslivet i Skedsmo. Alt i alt ser fremtiden lys ut - noe som former nåtiden på en god måte.

Kategorier

Arkiv

hits